Άξιοι πρωταθλητές, αν και δεν έχει ακόμα τελειώσει το πρωτάθλημα, αναδεικνύεται η ομάδα της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος με την περιφανή νίκη της επί της δεύτερης του ομίλου Ευρυάλης Γλυφάδας με σκορ 49-63, σκορ ημιχρόνου 25-28.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Γλυφάδας Οδυσσέας Παπαδόπουλος παρουσία περίπου 200 οπαδών από τα Μέγαρα, μικρών και μεγάλων, οι οποίοι έκαναν το περιβάλλον στην έδρα της αντιπάλου να μοιάζει περισσότερο με το Αλέκος Σάλτας.

Παρά τις απουσίες λόγω τραυματισμού των Κοντόπουλου και Τσολάκη, οι κυανόλευκοι κατάφεραν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τα δυνατά σημεία της Ευρυάλης και να πάρουν τη νίκη με καθαρή διαφορά.
Οι παίκτες του Γιώργου Μάνταλου έπαιξαν φανταστική άμυνα, με αποτέλεσμα να περιορίσουν την επίθεση των γηπεδούχων στους 59 πόντους ενώ στους προηγούμενους 20 αγώνες του πρωταθλήματος πετύχαινε κατά μέσο όρο 74,2 πόντους ανά παιχνίδι.
Ακολούθησε η στοχευμένη αντεπίθεση με όπλα τους Ζακυνθινό και Πέτρουλα όπου ο πρώτος τρύπησε δεκάδες φορές την αντίπαλη άμυνα και πέτυχε συνολικά 23 πόντους. Σε τρομερή ευστοχία και ο Πέτρουλας φόρτωσε το καλάθι της Ευρυάλης είτε από την περιφέρεια είτε κάτω από το καλάθι με 16 πόντους.

Με την 21η νίκη σε 21 αγώνες η ΝΕΜ έχει (όχι μαθηματικά ακόμα) φαίνεται να είναι βέβαιο πως κατακτά τον ένα στόχο ο οποίος είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στην Γ΄ εθνική κατηγορία και στους στόχους της παραμένει και το κύπελλο της ΕΣΚΑΝΑ οι τελική φάση του οποίου διεξάγεται σε δύο εβδομάδες στη Νέα Πέραμο.

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο προπονητής της ΜΕΜ Γιώργος Mάνταλος μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε ότι η ομάδα παραμένει εντός στόχων και ότι η προσπάθεια συνεχίζεται με αμείωτη ένταση έως το τέλος

Τα δεκάλεπτα: 15-12, 10-16, 9-23, 15-12

Διαιτητές: Σκούτας, Ραχιώτης, Γρίβα
Γραμματεία: Γιαννακοπούλου, Χρηστίδης, Πολίτης
Γιατρός: Θ. Καραβίτη

Ευρυάλη Γλυφάδας (Τασιόπουλος, Κωνσταντής): Συγλέτος 2, Κακαβάς Π. 3(1), Κόκκινος 12, Ψυχογιός, Παρασκευόπουλος, Κακαβάς Γ., Κασπαριάν 18(2), Λυγγερίδης 1, Μαγγανάς 3, Βλάχος 7(1), Μπούτος 2, Τσιλάγας 1

Νεανική Εστία Μεγαρίδος (Μάνταλος, Υφαντής): Πέτρουλας 16(2),
Κεχρής 9(1), Καραΐσκος, Μαρούγκας 4, Ζακυνθινός 23(1), Μπαλάφας 7(1),
Στεφάνου, Δημάκος, Παπασπύρος, Καρατζίογλου, Σιδέρης 4

*** Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι περιμένει την ΝΕΜ στην επόμενη, 22η αγωνιστική όπου υποδέχεται τον τρίτο του ομίλου Μίλωνα
*** Συμπεριλαμβανομένης της 22ης αγωνιστικής, μένουν 5 αγώνες για τη λήξη του πρωταθλήματος