Με καταρρακτώδη βροχή και κατά τόπους καταιγίδα πέρασαν πολλές ώρες της νύχτας στην περιοχή των Μεγάρων, όπως είχαν προειδοποιήσει οι μετεωρολόγοι.

Ιδιαίτερα στην Κινέτα δημιουργήθηκαν τα πρώτα και αναμενόμενα προβλήματα από τους χειμάρρους  ο οι οποίοι μετέφεραν βράχια, χαλίκια κλαδιά και κάρβουνο από τις καμένες περιοχές.
Το τμήμα της Παλαιάς Εθνικής στο Μπαλαλάι ήταν δύσβατο, η οδός Θησέως αδιάβατη, δύσβατες ήταν οι περιοχές της Άνω Κινέτας συμπεριλαμβανομένων των περιοχών Μαρούγκα και Πανόραμα ενώ παρόμοια προβλήματα υπήρξαν στην περιοχή Βενίστρες.

Από το πρωί συνεργεία του Δήμου με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Κώστα Φυλακτό ξεκίνησαν να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία στους μπλοκαρισμένους δρόμους.

Τις πρωινές ώρες επισκέφθηκαν την Κινέτα για να διαπιστώσουν την κατάσταση ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Βασιλείου και η Περιφερειακή Σύμβουλος Γιώτα Παππά

Κατά τα λοιπά, στην υπόλοιπη περιοχή της πεδιάδας των Μεγάρων οι χείμαρροι έφτασαν στο όριο του επικίνδυνου αλλά ευτυχώς έμειναν έως εκεί. Κεραυνοί δημιούργησαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση ιδιαίτερα στις περιοχές Καρούτα και Βιομηχανική ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία παρέμεινε σε κατάσταση συναγερμού όλη τη νύχτα.