Η Εθελοντική Ομάδα Κούρος συνέχισε και φέτος, παρά τις δυσμενείς συνθήκες, την συλλογή και διανομή βασικών αγαθών σε κατοίκους των Μεγάρων οι οποίοι έχουν πραγματικά ανάγκη.
Η δράση πραγματοποιήθηκε από τη Μεγάλη Δευτέρα 13 έως και τη Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου με αφορμή την περίοδο του Πάσχα.

«Το φετινό Πάσχα ήταν για όλους μας διαφορετικό από τις άλλες χρονιές. Αυτός ήταν και ένας λόγος που το Φιλανθρωπικό Κάλεσμα Αγάπης απέκτησε μεγαλύτερη αξία και η   βοήθεια που έλαβαν οι συνάνθρωποι μας ήταν πιο σημαντική από κάθε άλλη φορά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την επιχείρηση “Nikolaou family” για την χορηγία ελαιολάδου και τον Δάλλα Δημήτριο του Ιωάννη για την χορηγία οπωροκηπευτικών. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που στήριξαν τη δράση μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν.

Η Εθελοντική Ομάδα Κούρος θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας. Όσο υπάρχει ανθρωπιά υπάρχει και ελπίδα ότι αυτός ο κόσμος θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Συνεχίζουμε αδιάκοπα και με ευθύνη το κοινωνικό μας έργο και δίνουμε ραντεβού στην αιμοδοσία την ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2020 ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ στο ΚΟΥΡΚΟΥΡΙ στις 9 το πρωί».