20Η αθλητική δραστηριότητα μπορεί να σταμάτησε σε όλη τη χώρα από  τις αρχές του περασμένου Μαρτίου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σταμάτησαν και οι ενέργειες του ΝΠ Ηρόδωρος του Δήμου Μεγαρέων σχετικά με τη συντήρηση και αναβάθμιση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Σαράντα νέοι προβολείς τεχνολογίας LED τοποθετήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Νοτίου Τομέα, στο Αλέκος Σάλτας και στο Γιώργος Τσαλδάρης της Νέας Περάμου.
Με αυτόν τον τρόπο αυξήθηκε η ένταση και η ποιότητα  του φωτισμού των εν λόγω αθλητικών χώρων ενώ ταυτόχρονα μειώθηξκε η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

Επίσης τοποθετήθηκαν δύο καινούργια ταμπλό μπάσκετ, προδιαγραφών FIBA στο Γ. Τσαλδάρης.

Τόσο οι προβολείς όσο και τα ταμπλό αγοράστηκαν και παραδόθηκαν στο νομικό πρόσωπο από την εταιρεία παραγωγής διαφημιστικών STEFI & LYNX PRODUCTIONS ως αντάλλαγμα για την χρήση του δημοτικού σταδίου «Μεγαρέων Ολυμπιονικών» για το γύρισμα διαφημιστικού σποτ.

250 αναδιπλούμενα πλαστικά καθίσματα παραχωρήθηκαν από την διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας μετά από σχετικό αίτημα του της Προέδρου Γιάννας Ρήγα και σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες τοποθέτησή τους σε δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ο Ηρόδωρος ευχαριστεί θερμά την Πρόεδρο του Σ.Ε.Φ. κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη  για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματος του καθώς και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Μεγαρέων για τη διάθεση προσωπικού και τη βοήθεια τους.

Ακόμα μια συντήρηση και επισκευή ολοκληρώθηκε στον πλαστικό χλοοτάπητα του γηπέδου 9Χ9 ώστε να μπορούν να προπονηθούν οι σύλλογοι ποδοσφαίρου του Δήμου με ασφάλεια.

Παράλληλα με τις εργασίες αυτές ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης και η Προέδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» κα Γιάννα Ρήγα λαμβάνουν μέρος ενεργά και στον διάλογο για την επανεκκίνηση του αθλητισμού στη χώρα μας μέσω της συμμετοχής τους στις τηλεδιασκέψεις που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη άλλους εκπροσώπους αθλητικών φορέων  Δήμων και διακεκριμένους ιατρούς της υγειονομικής επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η αθλητική οικογένεια έμεινε σπίτι αλλά η Διοίκηση και το προσωπικό του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» δεν έμεινε άπραγο.