Ο απελθείς Πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Μεγάρων Ηλίας Μουσταΐρας ευχαριστεί το μεγαρικό λαό για την εμπιστοσύνη την οποία έδειξε στο πρόσωπό του

«Έπειτα από πέντε συνεχή χρόνια (1.9.2014 – 31.8.2019), κλείνει ένας κύκλος ενασχόλησης με την Τοπική Αυτοδιοίκηση όντας εκλεγμένος Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεγάρων του Δήμου Μεγαρέων.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ μέσα απ’ την καρδιά μου τους συμπολίτες μου που με την δική τους ψήφο και εμπιστοσύνη μου έκαναν την μεγάλη αυτή τιμή να υπηρετήσω, να εργαστώ και να προσφέρω στο τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και ελπίζω να φάνηκα αντάξιος των προσδοκιών τους, καθώς επίσης τον Δήμαρχο Μεγαρέων και όλους τους συναδέλφους, συνεργάτες και υπαλλήλους με τους οποίους αγωνιστήκαμε από κοινού για το σκοπό αυτό.

Είναι σίγουρο ότι όταν αγαπάς κάτι και δουλεύεις για αυτό θα κάνεις λάθη και παραλείψεις όμως προσωπικά προτίμησα να πορευθώ όλα αυτά τα χρόνια έξω από την λογική των αντιπαραθέσεων καθώς πίστευα και πιστεύω ότι μόνο μέσα από την σύνθεση θέσεων και απόψεων αλλά και την συλλογικότητα μπορείς να οργανώσεις και να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα του τόπου σου και των συμπολιτών σου.

Με το ίδιο καθαρό βλέμμα και την ίδια ειλικρίνεια που ξεκίνησα την θητεία μου έτσι την ολοκλήρωσα, αφού με τιμιότητα ήμουν δίπλα στην κοινωνία και τους πολίτες, έζησα τις αγωνίες τους και χαίρομαι που κατάφερα να αποκτήσω την πραγματική αγάπη και ενθάρρυνση τους, κάτι το οποίο με γεμίζει περισσότερο από όλα.

Κλείνοντας, θα πρέπει να αναφέρω ότι η επιλογή μου να μην είμαι υποψήφιος σε καμία πολιτική εκλογική διαδικασία αυτή τη περίοδο, είχε να κάνει με τις ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις σε επαγγελματικό και ακαδημαϊκό επίπεδο.

Ένα είναι σίγουρο όμως, ότι η αγάπη για τα κοινά δεν σταματάει και θα συνεχίσω να βοηθώ και να είμαι αρωγός σε κάθε κοινωνικό αγώνα.

Άλλωστε το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν».

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση,
Ηλίας Μουσταΐρας