Παρά την ομόφωνη απόφαση την οποία έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγάρων στη συνεδρίασή του της 19/10 σχετικά με την αγορά οικοπέδου για τις δεξαμενές Γρηγόρης Σταμούληςαποθήκευσης νερού στην Κινέτα, η συνεδρίαση δεν κύλησε ομαλά σε όλη της τη διάρκεια.
Υπήρξε σύγκρουση μεταξύ του Δημάρχου Γρηγόρη Σταμούλη και του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αντώνη Χοροζάνη.
Αφορμή οι βαρύτατοι χαρακτηρισμοί του κ. Σταμούλη στο πρόσωπο του κ. Χοροζάνη τον οποίο αποκάλεσε «όνειδος, ντροπή και βαρίδι του ΚΚΕ» ενώ τον κατηγόρησε ότι ταυτίζει τον εαυτό του με το Κομμουνιστικό Κόμμα.
Είπε χαρακτηριστικά: «κ. Χοροζάνη, πολύ μεγάλη ιδέα έχετε για τον εαυτό σας. Ταυτίζετε το ΚΚΕ με το πρόσωπό σας.  Είστε το βαρίδι και η ντροπή του ΚΚΕ. Εγώ το ΚΚΕ το σέβομαι.  Εσείς είστε η ντροπή και το όνειδος του ΚΚΕ και από τη θέση του ανεύθυνου ντροπιάζετε το ΚΚΕ.  Φάσκετε και αντιφάσκετε. Λαϊκίζετε στο θέμα του νερού».

Η επίθεση αυτή του Δημάρχου έχει σχέση με προηγούμενη συνεδρίαση για το ίδιο θέμα κατά την  κατηγόρησε τον κ. Χοροζάνη, εν τη απουσία του ότι ουσιαστικά δεν επιθυμεί να υδροδοτηθεί η Κινέτα καθόσον ο ίδιος δεν θα έχει λόγο να αντιπολιτεύεται πλέον τη Διοίκηση του Δήμου και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο.

xorozanhs_200Ο κ. Χοροζάνης από πλευράς του υποστήριξε την άποψη ότι εν αντιθέσει προς τους ισχυρισμούς του Δημάρχου αυτός είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ύδρευση της εν λόγω περιοχής.
Ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σήμερα ο κ. δήμαρχος εν τη ρύμη του λόγου του είπε ότι και κάποιοι άλλοι δεν θέλουν να πάει το νερό στην Κινέτα. Ανάγκη για το νερό έχουν αυτοί που ζουν εκεί».
Κατηγόρησε επίσης τον Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Βασιλείου ότι ενώ πριν ένα χρόνο ισχυρίζονταν ότι το έργο της ύδρευσης σε ένα μήνα επρόκειτο να δημοπρατηθεί, ένα χρόνο μετά συζητούν ακόμα για τη δεξαμενή».

ΧΟΡΟΖΑΝΗΣ: «ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΤΟΥ ΚΚΕ»
Και  περνώντας στην αντεπίθεση, χαρακτήρισε τον κ. Σταμούλη  εμμέσως ως αχάριστο λέγοντας «Τη θέση την οφείλετε στην κολυμπήθρα του ΚΚΕ. Ζητάτε την κολυμπήθρα και μετά ξεχνάτε τη βοήθεια».
Είναι προφανές ότι ο κ. Χοροζάνης αναφέρθηκε στην προεκλογική προσέγγιση του κ. Σταμούλη στο ΚΚΕ και την έκκληση για εκλογική στήριξη την οποία και έλαβε.

Στο τέλος της συνεδρίασης ο κ. Χοροζάνης και σχετικά με την ταύτιση του κ. Χοροζάνη με το ΚΚΕ δήλωσε:
«Οι αγώνες του ΚΚΕ δεν περιορίζονται στον κ. Χοροζάνη εγώ είμαι ένα απλό μέλος του κόμματος».

ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
Από τμήμα της αντιπολίτευσης, μετά το τέλος της συνεδρίασης, επέρριψαν στον κ. Σταμούλη την ευθύνη ότι με τους χαρακτηρισμούς του έριξε το επίπεδο της συνεδρίασης πολύ χαμηλά.
Εξ αιτίας των χαρακτηρισμών και της επίθεσης προς τον κ. Χοροζάνη, οι ίδιοι κύκλοι χαρακτήρισαν το επίπεδο της συνεδρίασης ως το χειρότερο εδώ και αρκετά χρόνια.