Πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου στο παραλιακό κέντρο εστίασης των Μεγάρων Le Mirage όπου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου ΑΜΕΑ Μεγάρων.

Ήταν μια ξεχωριστή, όπως πάντα γιορτή, η οποία άγγιξε την ψυχή του κοινού που διαπίστωσε το έργο το οποίο παράγεται στον συγκεκριμένο σύλλογο για τα παιδιά των μελών του.
Οι μαθητές του συλλόγου, άτομα με ειδικές ανάγκες διαφόρων ηλικιών και επιπέδων ειδικών αναγκών, παρουσίασαν τραγούδια με την χορωδία τους, απήγγειλαν ποιήματα και έπαιξαν θέατρο με την δική τους θεατρική ομάδα.
Όλα αυτά χάρη στις εξαιρετικά υπομονετικές και γεμάτες κατανόηση προσπάθειες του προσωπικού του συλλόγου το οποίο δίνει κομμάτι του εαυτού του για την υπηρέτηση των σκοπών.

Άξια θαυμασμού είναι η συγκροτημένη συμμετοχή των μαθητών τόσο στα τραγούδια και στις απαγγελίες όσο και στην απόδοση του θεατρικού το σενάριο του οποίου έγραψαν οι μαθητές σε συνεργασία με την σκηνοθέτρια Σοφία Κάρκα-Πολυχρονάκη η οποία σκηνοθέτησε το έργο.

Ευγενική συμμετοχή είχε η χορωδία και το μουσικό σχήμα του Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Μεγάρων καθώς και ο Χορευτικός Όμιλος Νέας Περάμου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο το κοινό ενίσχυσε το παζάρι με χριστουγεννιάτικα δώρα και την λαχειοφόρο αγορά της οποίας τα δώρα προσέφεραν τοπικά καταστήματα και επιχειρήσεις.

Η αίθουσα Le Mirage και τα αναψυκτικά και βουτήματα τα οποία προσφέρθηκαν ήταν ευγενική προσφορά του ιδιοκτήτη του συγκροτήματος κ. Γιάννη Μουρτζούκου