Με αποκορύφωμα την αναπαράσταση της Μάχης των Θερμοπυλών, όπου η 300 Λακεδαιμόνιοι υπό τον Λεωνίδα αντιμετώπισαν τους εισβάλλοντες Πέρσες, ο Νηρέας Νέας Περάμου πραγματοποίησε την τελική εκδήλωση του έτους στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Νέας Περάμου την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019.

Η εκδήλωση περιείχε χορογραφίες και ατομικά προγράμματα από τις αθλήτριες του συλλόγου καθώς και από το νεοσύστατο τμήμα αγοριών.

Όλα υπό την εποπτεία της αρχιπροπονήτριας του Νηρέα Σοφίας Τσεγκέλη.
Στην εκδήλωση απονεμήθηκε ειδικό βραβείο στην ομάδα παγκορασίδων οι οποίες κατέκτησαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της κατηγορίας.

Επίσης ειδικό βραβείο απονεμήθηκε στην ομάδα η οποία διακρίθηκε κατά τα τέλη του 2018 στο διεθνές τουρνουά γυμναστικής στην πόλη Μπλαγκόεβγκραντ της Βουλγαρίας.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Τσεγκέλης συνεχάρη αθλήτριες και προπονητικό προσωπικό για τις επιδόσεις και ευχαρίστησε τους γονείς και χορηγούς για τη στήριξη την οποία παρέχουν στο σωματείο.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο όνομα της αθλήτριας του συλλόγου Μαγδαληνής Τσιώρη η οποία αγωνίζεται με τα εθνικά χρόματα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης.