Ο οργανισμός My Grand Road με αντικείμενο την οδική ασφάλεια συμμετέχει και φέτος στην 6η Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας που διοργανώνει ο ΟΗΕ από 6 έως 23 Μαΐου 2021. Στόχος της 6ης Παγκόσμιας εβδομάδας είναι η προώθηση του μηνύματος της μείωσης του ορίου ταχύτητας στις κατοικημένες περιοχές στα 30 χιλ/ώρα.

Η 6η Εβδομάδα έχει ως στόχο να κινητοποιήσει κράτη και περιοχές για την επίτευξη των ορίων ταχύτητας 30 χλμ / ώρα στις αστικές περιοχές με απώτερο σκοπό να δημιουργηθούν ασφαλείς, υγιείς, πράσινες και βιώσιμες πόλεις. Και αυτό στο πλαίσιο της δεκαετίας δράσης για την οδική ασφάλεια 2021-2030.

Προς το παρόν η My Grand Road ξεκίνησε συνεργασία  με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ασπροπύργου με συμμετοχή και υποστήριξη της Αντιδημάρχου Σοφίας Μαυρίδη.  Μέσω αυτών ο Δήμος Ασπροπύργου προγραμματίζει την ενημέρωση των δημοτών του ώστε να αντιληφθούν τα οφέλη  από την μείωση της ταχύτητας στα 30 χιλ/ώρα.

Η Οργάνωση προτρέπει να προωθηθούν τα hashtags #Love30, #mgr2021, #StreetsForLife .

Οι δράσεις της My Grand Road συνεχίζονται με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον μέχρι να μηδενιστούν οι νεκροί στην άσφαλτο.