Στην έκθεση Food Expo 2017 συμμετέχει η εταιρεία παραγωγής, συσκευασίας και εμπορίας ελαιολάδου «Οικογένεια Νικολάου» (Nikolaou Family) από τα Μέγαρα κατά το τριήμερο 18,19 και 20 Μαρτίου.
Στην κορυφαία αυτή έκθεση του κλάδου τροφίμων η οποία στεγάζεται στο εκθεσιακό κέντρο του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος συμμετέχουν δεκάδες επιχειρήσεις της βιομηχανίας τροφίμων από την Ελλάδα και το εξωτερικό και αναμένεται να την επισκεφθούν χιλιάδες επισκέπτες με αναμενόμενο φέτος ο αριθμός των επισκεπτών να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο

Η οικογένεια Νικολάου βρίσκεται για τέσσερις γενιές στην διαδικασία παραγωγής ελαιολάδου. Με την συσσωρευμένη εμπειρία και την επιστημονική γνώση είναι σε θέση να παράγει υψηλής ποιότητας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ενώ πρόσφατα έχει προχωρήσει στην αγορά του βιολογικού ελαιολάδου.
Οι διάφορες ετικέτες της επιχείρησης έχουν κατακτήσει πανελλήνια αναγνώριση και κατά τα τελευταία χρόνια εκτός της εθνικής αγοράς, τροφοδοτούν και διεθνείς αγορές.

Πρόσφατα η επιχείρηση έχει προσθέσει στην παλέτα των προϊόντων της παραδοσιακό χειροποίητο σαπούνι σε διάφορες παραλλαγές αρωμάτων.
Λεβάντα, χαμομήλι, μέντα, ευκάλυπτος, τσάι του βουνού, μέλι, γάλα, κανέλλα είναι μερικά από τα αρώματα τα οποία χρησιμοποιούνται.

Ήδη κατά την δεύτερη ημέρα της έκθεσης πολλοί ενδιαφερόμενοι σταμάτησαν στο περίπτερο και ζήτησαν πληροφορίες για τα προϊόντα της επιχείρησης.
Μεταξύ των επισκεπτών δεν έλειψαν και αλλοδαποί.

Το περίπτερο βρίσκεται στην Αίθουσα 2 – Α43