Η Νομαρχιακή Επιτροπή, οι Οργανώσεις Μελών και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αττικής συνεργάστηκαν δυναμικά και αποφασιστικά κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ώστε να φτάσει το διακύβευμα σε κάθε πολίτη και σε κάθε σπίτι της περιοχής μας.

Ο λαός της Δυτικής Αττικής μας τίμησε με την ψήφο του και την ενεργό συμμετοχή του στην εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι πρώτο κόμμα στη Δυτική Αττική, καταγράφοντας συνολικά το ποσοστό του 36,22%. Τα εξαιρετικά ποσοστά που συγκέντρωσε σε όλους τους δήμους, Φυλή 43,33%, Ασπρόπυργος 37,58%, Ελευσίνα 34,06%, Μάνδρα 31,67 και Μέγαρα 31,91% αποδεικνύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών με με το ήθος και το έργο του, διατηρώντας ισχυρές κοινωνικές ρίζες.

Με αίσθημα ευθύνης, τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μαζί με τον βουλευτή μας Γιώργο Τσίπρα, θα σταθούμε δυναμικά και αποφασιστικά δίπλα στο λαό της Δυτικής Αττικής, διασφαλίζοντας όλες τις κατακτήσεις της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και υπερασπίζοντας τις ανάγκες και τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Καλούμε τους 27.627 ψηφοφόρους μας να οπλίσουν με μεγαλύτερη δύναμη, συμμετέχοντας ενεργά, ουσιαστικά και οργανωτικά στον κοινό μας αγώνα και όραμα.

Είμαστε αποφασισμένοι, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία να αποτελέσει τον ισχυρό πόλο όλων των αριστερών, δημοκρατικών και προοδευτικών ανθρώπων που θα αντισταθούν σθεναρά στη λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού, μένοντας πιστοί σε διαχρονικές αρχές και αξίες της αριστεράς.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αττικής