Για την τελευταία   επιβλητική εμφάνιση και περιφανή νίκη  – πρόκριση της ΝΕΜ στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ ο Δήμαρχος Μεγαρέων εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση

«Η Ομάδα μπάσκετ της ΝΕΜ συνεχίζει τις εκπληκτικές της εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο καταχειροκροτούμενη από τους φανατικούς της φίλους και οπαδούς υπό την καθοδήγηση του διακεκριμένου και άξιου προπονητή της Γιώργου Μάνταλου.

Ως Δήμαρχος της ιστορικής πόλεως των Μεγάρων νοιώθω τιμή και υπερηφάνεια  για τις τεράστιες επιτυχίες αυτής της ομάδας και την δημιουργική πορεία της τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα την περυσινή χρονιά που πέτυχε την άνοδό της  και εφέτος με τις συγκλονιστικές εμφανίσεις και συγχαίρω από καρδιάς  τους αθλητές, το προπονητικό teem  και την Διοίκηση του Συλλόγου για την υπερπροσπάθεια που καταβάλλεται από όλους,  που εδραιώνει την θέση του Συλλόγου στις αθλητικές διοργανώσεις αλλά ταυτόχρονα καταξιώνει την ομάδα  στον  χώρο του μπάσκετ  κερδίζοντας δίκαια τον σεβασμό και τον θαυμασμό όλων εφέτος.

Εύχομαι η ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της. Είναι εξαιρετική η τιμή για τα Μέγαρα και για το Δήμο γενικότερα, η δράση αυτής της ομάδας και τα άλματα, που έχουν γίνει τα τελευταία τρία χρόνια στην αγωνιστική της πορεία και διαδρομή, που  δίκαια της προσδίδουν τον τίτλο ενός από τους καλούς αθλητικούς πρεσβευτές του Δήμου μας στο πανελλήνιο.

Και για το λόγο αυτό επαινώ όλα τα στελέχη της ΝΕΜ αγωνιστικά και Διοικητικά και θέλω ειλικρινά να πω ένα μεγάλο  ευχαριστώ για όλα όσα προσφέρουν στον Αθλητισμό του Δήμου μας.»