Με την ακόλουθη ανακοίνωση η Νεανική Εστία Μεγαρίδος ευχαριστεί την TÜV Austria Hellas για την ως τώρα στήριξή της στο σύλλογο και τη διάθεσή της να στηρίξει και κατά στην υψηλότερη κατηγορία Α2 στην οποία προκρίθηκε

NEM BC & TÜV AUSTRIA Hellas μαζί και το 2022!

H TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, στέκεται αρωγός στη NEM BC και το 2022 στηρίζοντας τα όνειρα μας για ακόμα πιο ψηλές πτήσεις!

H TÜV AUSTRIA Hellas συμπορεύεται με την μεγάλη οικογένεια της ΝΕΜ BC και στην Α2, στηρίζοντας την προσπάθεια του συνεχώς ανερχόμενου Αντρικού Τμήματος αλλά κυρίως με το NEM BASKETBALL SCHOOL, βοηθώντας στην εξέλιξη και την καλλιέργεια των 350 παιδιών, που μαθαίνουν τα μυστικά του μπάσκετ στις τάξεις του!

Η οικογένεια της ΝΕΜ, διοίκηση, προπονητές, αθλητές, γονείς, εργαζόμενοι και φίλαθλοι εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την συνεχή και συγκινητική συμπαράσταση της TÜV AUSTRIA Hellas και ιδιαιτέρως του CEO Γιάννη Καλλιά!

Διότι, όπως όλοι ξέρουν ο αθλητισμός είναι ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, αλλά και η πιστοποίηση είναι ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και οι NEM BC & TÜV AUSTRIA Hellas πρεσβεύουν τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ σε μια μοναδική στρατηγική συνεργασία!

Καλή Ανάσταση!