Η νέα μητέρα, Βανέσσα Μαυροειδή πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων, επιλέγει να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στα μητρικά της καθήκοντα.
Με μια συγκινητική επιστολή κάνει γνωστή την επιλογή της και ευχαριστεί όλους όσοι την στήριξαν και την επέλεξαν ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαρέων κατά τις περιόδους 2011-2014 και 2015-2018.

«ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΠΕΡΑΜΙΩΤΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ»

Φίλες και φίλοι,
Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαϊου 2019 δεν θα είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Πρόκειται για μια απόφαση καθαρά προσωπική και όχι πολιτική. Ως νέα μητέρα, προτεραιότητα σε αυτή τη φάση της ζωής μου έχει η οικογένειά μου.

Μέσα όμως από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς, που για δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις στις Δημοτικές Εκλογές, τόσο το 2010 όσο και το 2014, με τιμήσατε με την ψήφο σας εκλέγοντάς με πρώτη σε προτίμηση Δημοτική Σύμβουλο, ώστε να αγωνιστώ για την πόλη, που τόσο αγαπώ, μεγάλωσα και νοιάζομαι.

Ιδιαίτερα  θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη για την εξαίρετη, έντιμη και ειλικρινή συνεργασία, που είχαμε αυτά τα πέντε χρόνια καθότι μου εμπιστεύτηκε δύο πολύ σημαντικές και τιμητικές θέσεις ευθύνης, τη θέση της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και έπειτα της Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου.

Του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην προσπάθεια επανεκλογής του και θα είμαι δίπλα του.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς

Μαυροειδή Βανέσσα
Δικηγόρος
Πρόεδρος  Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων