Σε σημαντική προσφορά προς τους μαθητές προχώρησε η Megara Resins Αναστάσιος Φάνης ΑΕ δωρίζοντας 12 ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο Γυμνάσιο Νέας Περάμου. Ο εν λόγω εξοπλισμός θα χρησιμοποιηθεί για την αναβάθμιση του εργαστηρίου πληροφορικής του Σχολείου.

Η εταιρεία διακρίνεται για την αυξημένη συναίσθηση της κοινωνικής ευθύνης και με πολλαπλούς τρόπους προσφέρει σε ειδικές περιπτώσεις κοινωφελούς σκοπού.
Με ευαισθησία συνέδραμε σε πλημμυροπαθείς της Μάνδρας τον περασμένο Νοέμβριο, όπως επίσης ενίσχυσε το υλικό του Δήμου Μεγαρέων με δωρεά περισσότερων από 100 κάδων απορριμμάτων.
Στον αθλητικό τομέα επίσης η εταιρεία ενισχύει τις υποδομές και τα αγωνιστικά τμήματα των τοπικών συλλόγων ενώ πολλαπλά χορηγεί διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Μεγαρέων.

Κατά την παράδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Γυμνάσιο Νέας Περάμου, ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Γιάννης Σακκέτος υπενθύμισε πως η Megara Resins όχι μόνο επιθυμεί να προσφέρει στην τοπική κοινωνία αλλά επιδεικνύει ιδιαίτερα ζωηρό ενδιαφέρον και ευαισθησία για τη νέα γενιά η οποία αποτελεί το  μέλλον του τόπου.