Ονομάζομαι Πρίφτη Μαργαρίτα. Είμαι εδώ και 18 χρόνια μόνιμος κάτοικος Κινέτας. Είμαι συζυγος ναυτικού, μητέρα και γιαγιά.
Είμαι απόφοιτος ΙΕΚ στον κλάδο της ρεφλεξολογίας.
Εδώ και 15 χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά, εθελοντικά σε συλλόγους και στην Ομοσπονδία διατελώντας γραμματέας, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος, εδώ και τέσσερα χρόνια υπεύθυνη Κινηματογραφικής Λέσχης Κινέττας εθελοντικά με προβολές κάθε εβδομάδα, εκδρομές σε θέατρα και αρχαιολογικούς χώρους.

Στην καταστροφή της περιοχής μας στις 23 Ιουλίου 2018 εστάθηκα στους πυρόπληκτους νυχθημερόν επι δύο μήνες παρότι και εγώ πυρόπληκτη και τα παιδιά μου και συνεχίζω ν’αγωνίζομαι διεκδικώντας το δίκιο μας.

Τώρα έχω την θέση της Αντιπροέδρου στήν Ομοσπονδία Συλλόγων Κινέτας και στον Σύλλογο Βενίστρες. Αποφάσισα να συμμετέχω στις εκλογές, γιατί εχω προτάσεις υλοποιήσιμες για την ασφάλεια, την ποιότητα ζωής των κατοίκων, τον τουρισμό, την καθαριότητα και για να γίνει η Κινέτα μας καλύτερη απο πριν την φωτιά, για μια Μεγαρίδα πιο αναπτυγμένη, πιο βιώσιμη, και πιο ανθρώπινη, και γιατί έχω εμπιστοσύνη στον ΚΛΕΑΝΘΗ ΒΑΡΕΛΑ και στην ομάδα μας.

Ζητάω την εμπιστοσύνη σας και την ψήφο σας για να προχωρήσουμε όλοι μαζί με ΟΡΑΜΑ για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για εμάς, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

Μετα Τιμής
Πρίφτη Μαργαρίτα