Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η κ. Αναστασία Αντωνίου μετά την επιτυχημένη της εκδήλωση στο Money Show της 7ης Ιανουαρίου 2017.
Η διοργανώτρια, πρόεδρος της εταιρείας πολιτισμού ΠΕΠΤ ευχαριστεί αυτούς οι οποίοι με κάθε τρόπο στηρίζουν τις προσπάθειές της για την προώθηση του πολιτισμού.

Η ανακοίνωση:

«Ο εσωτερικός μας κόσμος και τα συναισθήματά μας ορίζονται και τροποποιούνται από τα παιδιά. Θα ήθελα να εκφράσω θερμά ευχαριστήρια στους μαθητές μου και ιδιαίτερα στην Έλενα Οικονομοπούλου για τον θαυμασμό και την συγκίνηση που ένοιωσα με το αφιέρωμα που μου έκανε.
Να συγχαρώ τους καλεσμένους ομιλητές μου Αννίτα Πατσουράκη, Ιωάννα Μάστορα, Σπύρο Παπανικόλα, Μιχάλη Μιχαλάκη για τον υπέροχο λόγους καθώς και την ψυχή της εκδήλωσης και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Money Show Ντίνα Κονταρίνη και πραγματικά εύχομαι να μας δίνονται πάντα τέτοιες ευκαιρίες για ανάδειξη πολιτισμού και τέχνης.

Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη, τον Αντιδήμαρχο Κώστα Καράμπελα, τον Σταύρο Πετρόπουλο, τον καλλιτεχνικό διευθυντή της UNESCO  Πειραιά και Νήσων Βασίλειο Μόσχου καθώς και τον πρόεδρο της Χιακής Ένωσης Κωνσταντίνο Μαλαχιά που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Θα ήθελα να συγχαρώ εγκάρδια τους γονείς που στέκονται όχι μόνο δίπλα στα παιδιά τους αλλά προπάντων δίπλα μας. Αξίζουν πολλά περισσότερα συγχαρητήρια!!!

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, στον Μεγαρικό Τύπο, στην Επικαιρότητα Δυτικής Αττικής, στην Αιχμή, στην Ενημέρωση Μεγάρων καθώς και στον Ιωάννη Οικονομόπουλο που εκπροσωπεί το  Megara.org, στέκεται δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια πολιτισμού και τέχνης, καλλιεργεί και μεταδίδει.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
Όλοι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε!!»