Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Μεγαρέων ενημερώνει ότι ο Δήμος εντάχθηκε στον προγραμματισμό για σύνδεσή του με το εθνικό δίκτυο διανομής Φυσικού Αερίου.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου, οι ενέργειες της Διοίκησης του Δήμου Μεγαρέων «φαίνεται ότι αποδίδουν και θα ευοδωθούν σύντομα και η περιοχή μας θα αποκτήσει δίκτυο παροχής φυσικού αερίου».

 

Σε δημόσια δήλωσή του ο εκτελεστικός Πρόεδρος της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής Πιέρρος Χατζηγιάννης αναφέρθηκε στα νέα προγράμματα της επιχείρησης τα οποία προβλέπουν επέκταση των δικτύων στη Δυτική Αττική και έχει δρομολογηθεί σε συνεργασία με την ΔΕΣΦΑ να κατασκευαστεί ένα νέο σημείο εξόδου του δικτύου στα Μέγαρα το οποίο θα τροφοδοτεί τίς πόλεις και την Βιομηχανική Περιοχή των Μεγάρων με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Δήλωση του Δημάρχου Γρηγόρη Σταμούλη:

«Υστερα από τις τελευταίες δηλώσεις του εκτελεστικού Προέδρου της ΕΔΑ κ.Πιέρρου Χατζηγιάννη διαφαίνεται καθαρά ότι οι προσπάθειές μας, για φυσικό αέριο και φθηνή ενέργεια στο Δήμο μας, άρα οικονομία στις επιχειρήσεις και στα νοικοκυριά, πιάνουν τόπο».