Τη Νεανική Εστία Μεγαρίδος βράβευσε η Ένωση Σωματείων Μπάσκετ Νότιας Αττικής στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας η οποία πραγματοποιήθηκε στην Καλλιθέα στις 20 Ιανουαρίου.
Παρευρέθηκαν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, εκπρόσωποι σωματείων, προπονητών διαιτητών, εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού και αξιωματούχοι του Δήμου Καλλιθέας.
Στη γεμάτη αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της Ένωσης Βαγγέλης Λυμπεράτος και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Νικολάκης.
Εκ μέρους της Νεανικής Εστίας παραβρέθηκε ο Πρόεδρος Θανάσης Ζάλης ο οποίος παρέλαβε και τα μετάλλια για λογαριασμό των αθλητών και του προπονητή οι οποίοι βρίσκονταν σε αποστολή στην Κάτω Αχαΐα.
Το βραβείο παρέδωσε στον κ. Ζάλη ο διεθνής διαιτητής μπάσκετ και πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αττικής Θεόδωρος Βιδάλης ενώ ο κ. Βαγγέλης Λυμπεράτος αφού έδωσε τα συγχαρητήρια στη ΝΕΜ εκ μέρους του ΔΣ και των μελών της Ένωσης εξέφρασε την ευχή για τη Νεανική Εστία να αποκτήσει σύγχρονο γήπεδο.
Ευχαριστώντας ο κ. Ζάλης, τόνισε πόσο μεγάλη σημασία έχει για την ομάδα του η βράβευση από την Ένωση, μια από τις μεγαλύτερες Ενώσεις της χώρας με μέλη της ιστορικά σωματεία τα οποία διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο στο εθνικό, διεθνές μπάσκετ αλλά και σωματεία “εργάτες” τα οποία δουλεύουν στις υποδομές του αθλήματος. Συνεχάρη τους παίκτες της ομάδας του οι οποίοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα και την άνοδο ενώ ξεχωριστή αναφορά έκανε στον προπονητή Γιώργο Μάνταλο.

Μαζί με τη ΝΕΜ βραβεύθηκαν τα σωματεία Πέρα και Ευρυάλη οι ομάδες των οποίων ανέβηκαν στην Γ΄ εθνική κατηγορία.