Αποτελέσματα των Αγωνιστικών Τμημάτων της Υποδειγματικής Σχολής Καλαθοσφαίρισης ΝΕΜ το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαρτίου.
ΣABBATO 30/3
MINI:
ΦAPOΣ-NEM 34-46.
Μεγάλη εμφάνιση για τους μικρούς του coach Μπαστούνη εναντίον ενός πολύ καλού αντιπάλου.
ΠAMΠAIΔEΣ:
EPMHΣ ΠEPAMATOΣ-NEM 51-33.
Μεγάλη προσπάθεια να ανανεωθεί μια χαμένη φουρνιά παιδιών από λάθη του παρελθόντος, που σιγά-σιγά βρίσκουν τον δρόμο τους με την κατεύθυνση του coach Γιαννόπουλου.
ΠΑΙΔΕΣ:
NEM-ΠPΟΦΗΤΗΣHΛIAΣ 63-47.
Υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για την μεγάλη αυτή νίκη της ομάδας μας σε χθεσινό Δελτίο Τύπου.
KYPIAKH 31/3
ΠPOMINI:
NΕΑ ΠEPAMOΣ-NEM 34-38.
Σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον οι μικροί μας αθλητές υπό τις οδηγίες του coach Μπαστούνη πρόσθεσαν άλλη μια νίκη στο ενεργητικό τους.
ΠAΓKOPAΣIΔEΣ:
NEM-ΔIOΓENHΣ 41-63.
Τα κορίτσια του coach Διολέτη, για άλλο ένα παιχνίδι, προσπάθησαν για το καλύτερο παίζοντας όμορφο μπάσκετ και κερδίζοντας τις εντυπώσεις.
EΦHBIKO:
ΠANΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ-NEM  52-77.
Τεράστιο διπλό για τους εφήβους, που κρατάει ζωντανό το όνειρο της ανόδου. Σε μια εχθρική ατμόσφαιρα από τους αντιπάλους αθλητές και προπονητές, οι έφηβοι όχι μόνο αγνόησαν τις επιεικώς απαράδεκτες συμπεριφορές, αλλά φιλοδώρησαν και με μια εκκωφαντική 25άρα τους αντιπάλους, τονίζοντάς τους ότι οι εποχές αυτές, που με τους τραμπουκισμούς κερδίζονταν τα παιχνίδια, έχουν περάσει προ πολλού. Τελικά στην ζωή δεν είναι τίποτα τυχαίο και ο καθένας στο τέλος παίρνει αυτό που του αξίζει…
Πλέον οι έφηβοι, των Ζιάκα και Κορώση, χρειάζονται μια νίκη με τον Ατρόμητο την επόμενη εβδομάδα και μετά θα τα παίξουν όλα για όλα στο ντέρμπι με τα Ταταύλα στα Μέγαρα ψάχνοντας το μαγικό +7 που θα τους οδηγήσει στην άνοδο.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους δασκάλους τους για το μπάσκετ που παίζουν και για την ωριμότητα που καταθέτουν σε όλες τις εμφανίσεις τους.
“Εξάλλου, εμείς δεν ενδιαφερόμαστε τόσο για τ’ αποτελέσματα όσο για τον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνονται αυτά.
Γιατί εμείς …αυτό το μπάσκετ πρεσβεύουμε…”  λένε οι παράγοντες της Νεανικής Εστίας