Ο σύλλογος ΑΜΕΑ Μεγάρων πραγματοποίησε την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή του με μεγάλη συμμετοχή φίλων και υποστηρικτών του στο παραλιακό κέντρο Le Mirage την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου.
Ήταν μια γιορτή πολύ καλά προετοιμασμένη και έλαβε μαζικά την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας.
Δώρα τα οποία είχαν κατασκευάσει οι μαθητές του συλλόγου διατίθεντο σε ένα παζάρι οικονομικής ενίσχυσης. Στη συνέχεια οι μαθητές, σε συνεργασία με ομάδα εθελοντών του προγράμματος οικογενειακής σταθερότητας το οποίο διαχειρίζεται ο σύλλογος, παρουσίασαν θεατρική παράσταση με χριστουγεννιάτικα θέματα.
Μικροί ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του Βύζαντα και του Άτταλου Νέας Περάμου χάρισαν δώρα στους μαθητές του συλλόγου προσφέροντας πολλή χαρά και κερδίζοντας πλατιά χαμόγελα και το χειροκρότημα του κοινού.
Έπαιξαν μουσική και τραγούδησαν μέλη του Μουσικού Εργαστηρίου του Καστάνειου Λαογραφικού Μουσείου υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Μπερδελή και τη συνοδεία της Δέσποινας Παντελάκη.
Χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς μέλη του Ομίλου Λαϊκής Παράδοσης Αλκάθους και Καρία.

Οι διοικούντες τον σύλλογο ΑΜΕΑ Μεγάρων καταβάλλουν πολλές προσπάθειες ώστε να κρατήσουν τον σύλλογο ζωντανό και δραστήριο ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες του αδιάλειπτα. Το επιτυγχάνουν με κόπο και αυτό εκτιμάται από τον κοινωνικό περίγυρο, τον Δήμο Μεγαρέων και την Περιφέρεια Αττικής οι οποίοι προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Φυλακτός, ο Βουλευτής Αθανάσιος Μπούρας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κλεάνθης Βαρελάς και Θανάσης Δρένης, ο Γιώργος Κώτσηρας, ο ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης και πολλοί άλλοι.