3 χρόνια από τις φονικές πλημμύρες σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο Λευτέρης Κοσμόπουλος: «Δεν ξεχνάμε, αλλά προχωράμε με μεγάλα έργα υποδομής»

Με αφορμή τη θλιβερή επέτειο τριών ετών από τις φονικές πλημμύρες σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος προέβη στην παρακάτω δήλωση, όπου αναφέρει σύντομα τα έργα και τις μελέτες που εκτελούνται από την Περιφέρεια Αττικής τον πρώτο χρόνο θητείας του για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Δυτικής Αττικής.

«Οι μεγάλες πλημμύρες στη Μάνδρα και την Νέα Πέραμο έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στις κοινωνίες και το περιβάλλον μας. Τρία χρόνια πριν, οι στιγμές που ζήσαμε, ιδιαίτερα στην Νέα Πέραμο όπου ήμουν Αντιδήμαρχος, δεν ξεπερνώνται, ειδικά για όσους έχασαν δικούς τους ανθρώπους, τα σπίτια και τις περιουσίες τους, και δεν μας αφήνουν περιθώρια να μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια.

Πρώτη μου προτεραιότητα, από την αρχή της θητείας μου, στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, η συνέχιση και η εξέλιξη των βασικών έργων υποδομής για τη θωράκιση των περιοχών μας».