Στην ισχυρή επιθυμία του Δημάρχου Γρηγόρη Σταμούλη να επανεκλεγεί αποδίδει τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζεται από το Δήμο Μεγαρέων η επιλογή εποχικού προσωπικού η Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση Μεγάρων – Νέας Περάμου. Χωρίς δηλαδή να δίδεται η απαραίτητη ευρεία δημοσιότητα και εν τέλει να υπάρχουν υποψήφιοι για τις θέσεις άνθρωποι οι οποίοι διαθέτουν προνομιούχο πληροφόρηση.
Η ΑΔΗΚ κάνει λόγο για “απόγνωση της φτωχοποιημένης κοινωνίας να βρει μια δουλειά να επιβιώσει” και κατακρίνει τον Δήμο Μεγαρέων ότι εκμεταλλεύεται αυτή την ανάγκη


ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΧΑΙΡΕΤΑΣ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΡΧΗΣ!

 «Τελικά μπροστά στην ακόρεστη όρεξη και την αγωνία του Δημάρχου να επανεκλεγεί τίποτα δεν του στέκεται εμπόδιο. Ούτε καν η απεγνωσμένη προσπάθεια της φτωχοποιημένης κοινωνίας να βρει μια δουλειά και να επιβιώσει.

Έτσι, εκμεταλλευόμενος το ιερό δικαίωμα στην εργασία, αλλά και το γεγονός της παράτασης από την Περιφέρεια – για προεκλογικούς προφανώς λόγους – της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης λόγω των καταστροφών από τα φυσικά φαινόμενα και της δυνατότητας που δίνει ο νόμος για έκτακτες προσλήψεις, ο Δήμαρχος κατέφυγε στη μακιαβελικού τύπου σκέψη να “σαλαμοποιήσει” τις εποχικού τύπου προσλήψεις και να τις κατατμήσει σε πολλούς διαγωνισμούς, οι οποίοι όμως βλέπουν το φως της δημοσιότηττας μόνο…στη Διαύγεια και τον μικρό πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού Μεγάρου κι αυτό για διάστημα μόνο 2 – 3 ημερών ΑΝ δεν μεσολαβεί αργία μεταξύ τους! Πιθανώς χρησιμοποιεί αυτή την τακτική γιατί οι θέσεις αυτές των τριών (αριθμός 3) μηνών…είναι “μιλημένες”!

Τέτοια “πολιτική” ούτε οι τηλεοπτικοί ήρωες Μαυρογιαλούρος και Καλοχαιρέτας!

Η Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση καταγγέλλει στη Μεγαρική κοινωνία αυτό το εμπόριο ελπίδας με σκοπό την απόσπαση κάποιων ψήφων και καλεί το Δήμαρχο να σταματήσει αυτή την τακτική.

Με το ιερό δικαίωμα στην εργασία δεν παίζουμε και – πολύ περισσότερο – δεν εξαγοράζουμε ψήφους!

Στόχος κάθε Δημοτικής Αρχής πρέπει να είναι η πρόσληψη ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ που θα καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και θα πραγματοποιούνται κάτω από διαφανείς διαγωνισμούς.

Υ. Γ. Θα προτρέπαμε τους συμπολίτες μας να τρέξουν και να καταθέσουν αίτηση στο διαγωνισμό,αλλά…δυστυχώς λήγει στις 3 Απριλίου, ενώ δεν ξέρουμε πότε θα αναρτηθεί η ανακοίνωση μας!»

Για την Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση
Βασίλης Πολυχρόνης – Επικεφαλής