Την ετήσια χοροεσπερίδα του πραγματοποίησε ο Μεγαρικός το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα Διόνυσος Παλάς παρουσία μελών και φίλων του.
Η βραδιά ήταν αφιερωμένη σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι και τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην ομάδα από τις θέσεις που την υπηρέτησαν.
Οι τιμώμενοι στους οποίους απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα ήταν οι: Σάκης Κουβάς, Ιερόθεος Μουρτζούκος, Γεώργιος Καλλέργης, Γεώργιος Σβίγγος, Γεώργιος Μπεθάνης, Χρήστος Οικονομόπουλος, Ιωάννης (Τζώνης) Κουκούλης, Ιωάννης Δερακοπιάν, Νικόλαος Λάγιος, Ευάγγελος Ζουπάνος, Κωνσταντίνος Γιαλούρης.

Μέσα σε ένα πολύ ζεστό κλίμα χαράς και συγκίνησης οι τιμώμενοι μίλησαν στο μικρόφωνο για τις παλιές καλές στιγμές που πέρασαν, εντός και εκτός γηπέδου όσο ήταν ενεργοί ποδοσφαιριστές, και πως θα συνεχίσουν να βοηθούν την ομάδα της καρδιάς τους.

Τα εύσημα δόθηκαν και σε ανθρώπους οι οποίοι βοηθούν την ομάδα ο καθένας με τον δικό του τρόπο, οι οποίοι και αναφέρθηκαν: Η εταιρεία Αν. Φάνης Α.Ε., η Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτιστικού & Κοινωφελούς Έργου ΑΙΓΕΑΣ των Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου,  ο επιχειρηματίας Νικόλαος Πιππής, ο κ. Σταμάτης Καρατσόλης, το αρτοποιείο των κ.κ. Γιώργου και Γιάννη Σάλτα που προσέφεραν την βασιλόπιτα και το εστιατόριο της κ. Μαρινάκη Νίνας ‘’Con Gusto’’ που προσέφεραν το βραβείο της καλύτερης αμφίεσης.

Η βραδιά περιλάμβανε μασκαρέματα, χορό και διασκέδαση από μικρούς και μεγάλους και υποδεχθήκαμε την αποκριά με διαγωνισμό μασκαρέματος και βραβείο στην καλύτερη αμφίεση.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο πανοσιολογιότατος π. Καισάριος Βασιλείου ο οποίος ευλόγησε και την βασιλόπιτα, ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Αθανάσιος Μπούρας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ιερόθεος Πολυχρόνης. και Σταύρος Κ. Φωτίου, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων κ. Τάσος Καλλιάς, ο πρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.ΜΕ κ. Γιάννης Καλλιπόζης, ο πρόεδρος των σχολικών επιτροπών κ. Σπύρος Τσιούνης, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Δυτικής Αττικής κ. Κλέαρχος Τζαφέρης, και το μέλος της επιτροπής υποδομών της Ε.Π.Σ.Δ.Α κ. Μέγας Καραμπίνης.