Ηττήθηκε ο Γυμναστικός Σύλλογος Μεγάρων από τον ΟΚ Ελευσίνας με 81-77 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Δ΄ κατηγορίας ΕΣΚΑΝΑ σε παιχνίδι το οποίο έγινε στο Αλέκος Σάλτας.

Με νέο πρόσωπο και εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο παρουσιάστηκαν οι παίκτες της Ειρήνης Δημοπούλου οι οποίοι είχαν να αντιμετωπίσουν ένα έμπειρο και δυνατό σύνολο από την Ελευσίνα.
Κοίταξαν τον αντίπαλο στα ίσια και ακολούθησαν στο σκορ ενώ για κάποια περίοδο κράτησαν την πρωτοπορία.

Κρατάμε την μαχητικότητα και την έντονη προσπάθεια του τετάρτου δεκαλέπτου όπου οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν τη διαφορά δέκα πόντων εις βάρος τους, προσπάθεια η οποία ενθουσίασε τους οπαδούς της ομάδας.

Από την άλλη πλευρά ο ΟΚΕ με έμπειρους και ικανούς παίκτες και περισσότερες εναλλακτικές λύσεις πήρε το ροζ φύλλο.

Ο Γυμναστικός στελεχώνεται από νέα παιδιά τα οποία προέρχονται από τις υποδομές τους αλλά επίσης δίνει ευκαιρία και παρκέ σε πολλούς από τους έμπειρους Μεγαρίτες και Νεοπεραμιώτες να συνεχίσουν την αγωνιστική τους δράση.

Διαιτητές: Δ. Πέππας, Β. Ιερωνυμάκης
Γραμματεία: Μοσκόβης, Τυρέλλη, Καρίκης
Γιατρός: Χ. Πέγκος

Γυμναστικός Σ.Μ. (Ε. Δημοπούλου): Στεντούμης 2, Κόλα 2, Σάλτας, Κουλουριώτης 11(2), Μουστάκας 11(1), Σκλαβούνος, Φούκας, Μουσταΐρας, Παπαγιάννης, Παπαθανασίου 12(1), Μελισσάς 4, Πατσανάς 35(3)

ΟΚ Ελευσίνας (Καραχάλιος): Παρμαξίδης Σ., Παρμαξίδης Ν. 20(1), Αντωνάρας 22, Αιγινίτης 1, Κουρίλας 3, Αρβανίτης 10(2), Δούκας 10(2), Λινάρδος 9(1), Δασκαλάκης, Κωνσταντώνης, Λιαδάκης 4, Λιάγκας 2

***Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Γενικός Γραμματέας της Νεανικής Εστίας Σπύρος Κουντεμάνης