Μήνυμα του Δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη προς τους νεοεισαχθέντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας

STAMOULHS_350«Απευθύνω τα πιο θερμά και εγκάρδια συγχαρητήρια στις νέες και στους νέους των Μεγάρων και της Νέας Περάμου για την επίτευξη του στόχου τους και την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Εύχομαι σε όλους  τους νέους  και τις νέες, που είναι το μέλλον της πατρίδας μας  καλή πορεία στην φοιτητική τους  ζωή, ευδόκιμη αποφοίτηση και καλή επαγγελματική σταδιοδρομία μέσα στον Ελλαδικό χώρο.
Οσα παιδιά έλαβαν μέρος στις Πανελλήνιες εξετάσεις, συμμετείχαν σε έναν μακρύ και επίπονο αγώνα, που απαιτούσε μεγάλη προσπάθεια, υπομονή κι επιμονή.
Οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν, πως στον αγώνα σημασία δεν έχει η Νίκη, αλλά η συμμετοχή. Επομένως άξια συγχαρητηρίων είναι και τα παιδιά, που δεν πέτυχαν σ’ αυτές τις εξετάσεις. Ολοι δικαιούνται  κι άλλης ευκαιρίας κι εκτός τούτου υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι, εκτός της Ακαδημαϊκής Εκπαίδευσης,για να σταδιοδρομήσει κάποιος, να διακριθεί και να επιτύχει στη ζωή του. Αυτό που χρειάζεται είναι αισιοδοξία για το μέλλον κι όρεξη για δουλειά.
Επίσης θέλω να τονίσω ότι άξιοι συγχαρητηρίων είναι ταυτόχρονα  οι γονείς και οι Καθηγητές των παιδιών αυτών,  για την σημαντική και καθοριστική συμβολή τους στην μεγάλη αυτή προσπάθεια.»