Με αποκριάτικους χορούς και σε ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 αποκριάτικο γλέντι για περισσότερα από 150 μέλη των ΚΑΠΗ (Μεγάρων, Ν. Περάμου, Αγ. Παντελεήμονα και Κινέτας) του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος». Τα μέλη διασκέδασαν και ένοιωσαν τη ζεστασιά και την περίοδο των αποκριών χάριν, μεταξύ άλλων, της έμπνευσης που είχε για την υλοποίησή του ο Αντιπρόεδρος του Ηρόδωρου Νίκος Νικόλιζας.
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το κρεοπωλείο Καρυλάκης, ο οινοπαραγωγός Βασίλης Σκλαβούνος και ο Φούρνος Μάριος με προσφορά σε είδος, τους οποίους ο Ηρόδωρος ευχαριστεί θερμά.

Η Πρόεδρος Γιάννα Ρήγα ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό τωνΚΑΠΗ Μεγάρων και Κινέτας καθώς και τους κ.κ. Γιάννη Λιούρα και Αντώνη Μώλο για τη βοήθεια στην άρτια διοργάνωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, ο βουλευτής Δυτικής Αττικής Γιώργος Κώτσηρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι και Μέλη του Δ.Σ. του νομικού προσώπου Σταύρος Ν. Φωτίου και Γιάννης Δήμας και ο κ. Δημήτρης Πλαταράς. Επίσης ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου Γιάννης Σεβαστής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Άγγελος Μακρυγιάννης, Χρήστος Γκίνης και Μελέτης Λέλης.