Την επιστροφή της στην Β΄ κατηγορία ΕΣΚΑΝΑ πανηγύρισε η Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων παρουσία του Δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη, του Αντιδημάρχου Κώστα Φυλακτού και πολλών φίλων της.

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα απονεμήθηκε το κύπελλο στην αντρική ομάδα μπάσκετ της Ένωσης, ενώ τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στην ΚΑΕ ΑΕΚ για την κατάκτηση του Champions League Basket 2018, στην εφηβική ομάδα της ΑΕΚ BC για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ αλλά και της 3ης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπως και στον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Ν. Χατζή με αφορμή την πρώτη του προπονητική επιτυχία ως head coach της εφηβικής ομάδας της ΑΕΚ.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την αγαστή συνεργασία που έχει με την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ, τιμώντας τις επιτυχίες του δικεφάλου.

Η βραδιά όμως ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα της Ένωσης Νέας Περάμου – Μεγάρων που πλέον και με την κατάκτηση του τίτλου βάζει πολύ υψηλά τον πήχη, βλέποντας την Β ΕΣΚΑΝΑ ως σκαλοπάτι για την αναρρίχηση της σε ανώτερες κατηγορίες.

Σπουδαίο έμψυχο υλικό υπάρχει, θέληση από την πλευρά της διοίκησης υπάρχει, στήριξη από την πλευρά της δημοτικής αρχής υποσχέθηκε ο Δήμαρχος, οπότε δεν αποκλείεται μέσα στο χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί και η Ένωση να βρεθεί ψηλότερα.

Εμείς το ευχόμαστε και συγχαίρουμε όλη την ομάδα (αθλητές, προπονητές, διοίκηση) για την τεράστια αυτή επιτυχία.