Το σχολιαστή του Σκάι Άρη Πορτοσάλτε και το Βουλευτή της ΝΔ, δημοσιογράφο, Μπάμπη Παπαδημητρίου κατηγορεί για δυσφήμιση προς το πρόσωπό του ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αττικής Γιώργος Τσίπρας.

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα οι δύο σχολιαστές σε εκπομπή του ραδιοφώνου του Σκάι εμπλέκουν το όνομά του με τη Λιβανέζικη εταιρείς CCC επειδή ως στέλεχος της προηγούμενης κυβέρνησης συμμετείχε ως κυβερνητικό στέλεχος σε επισκέψεις στη Μέση Ανατολή.

«Στη σημερινή πρωινή εκπομπή  Άρης Πορτοσάλτε του ΣΚΑΙ, το δίδυμο Πορτοσάλτε και Μπάμπης Παπαδημητρίου επιδόθηκαν σε ένα κρεσέντο λάσπης στον ανεμιστήρα εναντίον μου. Κυριολεκτικά από το πουθενά συνέδεσαν το όνομά μου με τη CCC, με μοναδικό πειστήριο ότι έχω συμμετάσχει σε κυβερνητικές επισκέψεις και στη Μέση Ανατολή, και άφησαν διάφορα, εντελώς ανυπόστατα, άθλια υπονοούμενα, όπως ότι «λίγοι ξέρουν γιατί πήγαινε συχνά». Ο ορισμός της λάσπης σε ανεμιστήρα. Για τον μεν κ. Πορτοσάλτε η δημοσιογραφική αθλιότητα είναι έννοια άγνωστη όσο και το νερό στο ψάρι. Για το δε κ. Παπαδημητρίου, το γεγονός ότι είναι αγεωγράφητος, όπως ο ίδιος ομολόγησε, είναι η μικρότερη από τις άλλες διανοητικές και ηθικές ελλείψεις του. Τα συμβόλαια δολοφονίας χαρακτήρων που εκτελούν με αγριότητα και ασυνειδησία χαρακτηρίζουν αμφότερους».