Την πίστη ότι θα δώσει λυση σε προβλήματα της Αττικής και ιδιαίτερα σε αυτό της διαχείρισης των απορριμμάτων, ο νέος Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης αναλαμβάνει τα καθήκοντά του την 1η Σεπτεμβρίου.

“Με σχέδιο, υπευθυνότητα και συγκεκριμένο πρόγραμμα,  θα δώσουμε λύση και στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων”.

“Η νέα διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής έλαβε στις 2 Ιουνίου μια ισχυρή λαϊκή εντολή. Το 66 τοις εκατό των πολιτών , των 66 Δήμων της Αττικής,  εμπιστεύτηκε την παράταξη του Γιώργου Πατούλη και της ανέθεσε την ευθύνη να δώσει λύσεις σε προβλήματα που ταλανίζουν εδώ και δεκαετίες το Λεκανοπέδιο.
Έδωσαν «καθαρή» εντολή στο Γιώργο Πατούλη να εφαρμόσει ανάμεσα στα αλλά και το σχέδιο του, για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής .
Απέναντι σε αυτό το ισχυρό πλειοψηφικό μέτωπο των πολιτών όλης της Αττικής, κανένα «Δυτικό Μέτωπο» δεν μπορεί να ανατρέψει το σχεδιασμό που υπάρχει. Γι αυτό και δεν μας φοβίζουν οι απειλές τους. Δεν έχουν κανένα λαϊκό έρεισμα. Άλλωστε, όπου εκτέθηκαν ως υποψήφιοι στις πρόσφατες εκλογές τα μέλη του Δυτικού Μετώπου, καταψηφίστηκαν πανηγυρικά από τις τοπικές κοινωνίες.
Οι πολίτες τους γύρισαν την πλάτη, την ίδια στιγμή που  το 67,45 τοις εκατό των πολιτών της Δυτικής Αττικής έδωσε «καθαρή» εντολή στην παράταξη του Γιώργου Πατούλη να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που επιβαρύνουν την καθημερινότητα τους.

Εμείς θα τιμήσουμε την ισχυρή εντολή των πολιτών,  γιατί σε αυτους λογοδοτούμε.

Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε καμία μειοψηφία να μας εμποδίσει να δώσουμε λύσεις εκεί που οι προηγούμενες διοικήσεις της Περιφέρειας απέτυχαν.

Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα”.