Μεγάλος νικητής στην Περιφέρεια Αττικής αναδείχθηκε ο Γιώργος Πατούλης ο οποίος υπερίσχυσε της Ρένας Δούρου με 66% έναντι 34% στο δεύτερο γύρο των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Μιλώντας στο εκλογικό του κέντρο το βράδυ της Κυριακής, ο κ. Πατούλης επεσήμανε:  «είναι η σειρά μας να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Δεν θα σας απογοητεύσουμε, θα δουλέψουμε για να αλλάξουμε την Αττική μας».

«Θέλουμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα αλλά και να ενώσουμε τους πολίτες. Σήμερα νίκησε η ενότητα», σημείωσε στο μήνυμά του ο νέος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

«Θα δουλέψουμε για να κάνουμε αυτό τον τόπο καλύτερο. Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να επιστρέψει στην Αττική το χαμόγελο και η υπερηφάνεια. Θα δουλέψουμε με σχέδιο, σκληρή δουλειά, χωρίς να χάσουμε ούτε μια μέρα. Θέλουμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα αλλά και να ενώσουμε τους πολίτες. Σήμερα νίκησε η ενότητα. Σήμερα γκρεμίσαμε τις διαχωριστικές γραμμές. Στην ενότητα των πολιτών θα στηρίξουμε την προσπάθειά μας. Η μεγαλύτερή μου φιλοδοξία είναι να μπορώ να κοιτάζω τους πολίτες στα μάτια, να χαιρόμαστε που ζούμε στην Αττική», σημείωσε και συνέχισε:

«Συγχαίρω όλους τους υποψήφιους για τον αγώνα που δώσαμε. Δεν βλέπω χθεσινούς αντιπάλους, αλλά μελλοντικούς συνεργάτες για μια καλύτερη Αττική. Ευχαριστώ τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη για τη στήριξη του στον αγώνα μας. Και θα είμαι δίπλα του στον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα».