Με δημόσια ανακοίνωσή του ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Μεγάρων «Τώρα» Γιώργος mperdelhs33.jpgΜπερδελής, εκφράζει τα συγχαρητήριά του στους αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Μεγάρων Ανδρέα Πανταζή και Ιερόθεο Δρίτσα.
Στον μεν για το αργυρό μετάλλιο στο τριπλούν το οποίο κατέκτησε στο Παγκόσμιο Μαθητικό Πρωτάθλημα και στον δε για την 6η θέση στα 400μ. με εμπόδια στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων 2016

Συγχαρητήριο μήνυμα

Για ακόμα μια φορά αθλητές από τα Μέγαρα μας έκαναν υπερήφανους, φέρνοντας μεγάλες διακρίσεις και κάνοντας γνωστή την πόλη μας τόσο στην Τραπεζούντα, όσο και στην Τιφλίδα. PANTAZIS_ANDREAS_4_550
Με τις επιτυχίες τους πιστοποίησαν ξανά το υψηλό επίπεδο  αθλητισμού που υπάρχει στην περιοχή μας, αλλά και την σπουδαία δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα στον σύλλογο που ανήκουν, τον Α.Ο Μεγάρων.
Στην Τραπεζούντα  όπου πραγματοποιήθηκε η Παγκόσμια Γυμνασιάδα, ο Ανδρέας Πανταζής κατέλαβε την 2η θέση στο Τριπλούν, ενώ στην Τιφλίδα, ο Ιερόθεος Δρίτσας ήρθε 6ος στα 400 μέτρα εμπόδια στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες Παίδων – Κορασίδων.
DRITSAS_TBILISI_550Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ», συγχαίρω τους διακριθέντες αθλητές του Α.Ο.Μ.  για τις επιτυχίες τους και τους εύχομαι ολόψυχα, να έχουν και άλλες διακρίσεις και επιτυχίες, αφού μέσα από αυτές, τιμούν και δοξάζουν τις πόλεις μας.
Επίσης, συγχαίρω  το προπονητικό τιμ, τις οικογένειες των αθλητών αλλά και όλους όσους έχουν συμβάλλει σε αυτές τις επιτυχίες.
Ιδιαίτερα όμως, συγχαίρω τον πρόεδρο του Α.Ο.Μ. τον ακούραστο Σπύρο Καλοζούμη για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει και μάλιστα σε δύσκολες εποχές και δίχως καμία βοήθεια.
Είμαι βέβαιος πως το μέλλον των δυο νεαρών αθλητών του Α.Ο.Μ. θα είναι ευοίωνο, αφού με την σοβαρή δουλειά που γίνεται στον σύλλογό τους, θα έρθουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Γιώργος Μπερδελής
Δημοτικός Σύμβουλος – Επικεφαλής συνδυασμού «ΤΩΡΑ»