Την ικανοποίησή του εκφράζει ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας για την εξαιρετική και σημαντική πρωτοβουλία την οποία έλαβε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να διοργανώσει την 6η Συνδιάσκεψη για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική για την Περιφέρεια Αττικής στα Μέγαρα.

Η συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στα Μέγαρα παρουσία του Υππουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Επιτρόπου Γεωργίας και Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γιάνους Βοϊτσεχόφσκι.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης η οποία διοργανώνεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στις 13 Περιφέρειες της χώρας.

Σε δήλωσή του, μετά τη γνωστοποίηση της παραπάνω εξέλιξης, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Ν.Δ., κ. Γιώργος Κώτσηρας, ανέφερε:

«Κατόπιν επικοινωνίας που είχα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιο Λιβανό, στις 7 Οκτωβρίου θα φιλοξενηθεί στα Μέγαρα η 6η Συνδιάσκεψη για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, για την Περιφέρεια Αττικής.

Η συγκεκριμένη είδηση αποτελεί μία ακόμα σημαντική αναπτυξιακή πρωτοβουλία για την πόλη των Μεγάρων, η οποία διαθέτει σημαντική αγροτική παραγωγή και μπορεί να καταστεί μοχλός ανάπτυξης, αλλά και για  την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, καθώς θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής επιτυγχάνοντας παράλληλα και την περιβαλλοντική συμβατότητα της γεωργικής δραστηριότητας, στη διακίνηση αγροτικών προϊόντων, με στόχο την επιλογή και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, τη χρήση του εδάφους και την απασχόληση στον αγροτικό τομέα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον αρμόδιο Υπουργό κ. Λιβανό, για τη διαρκή συνεργασία που έχουμε και το έμπρακτο ενδιαφέρον που επιδεικνύει για την περιοχή μας».