Ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Γιώργος Κώτσηρας, με αφορμή τον ένα χρόνο που κλείνει σήμερα από τις βουλευτικές εκλογές, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στις 7 Ιουλίου του 2019, οι Έλληνες πολίτες έδωσαν στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ισχυρή εντολή για τον σχηματισμό αυτοδύναμης Κυβέρνησης. Στη χώρα μας, τον τελευταίο χρόνο, έγιναν βήματα προόδου, αξιοπιστίας και μεταρρυθμίσεων, παράλληλα με την επιτυχημένη διαχείριση έκτακτων κρίσεων.

Οι πολίτες της Δυτικής Αττικής μου έκαναν τη μεγάλη τιμή να με εκλέξουν βουλευτή. Δεν ξεχνάω την ανιδιοτελή αυτή αγάπη και από την πρώτη ημέρα της θητείας μου, όπως οφείλω, προσπαθώ να την τιμήσω με πράξεις.

Είμαι παρών με παρεμβάσεις, όπου χρειάζεται, συναντήσεις με αρμοδίους φορείς και κυβερνητικά στελέχη για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών της Δυτικής Αττικής και σταθερή κοινοβουλευτική παρουσία. Συνεχίζουμε το έργο μας με εξωστρέφεια, αναφορά στις ανάγκες της κοινωνίας και πίστη στις δυνατότητες των Ελλήνων! Για μια καλύτερη Ελλάδα, για μια καλύτερη Δυτική Αττική!»