Για διαστρέβλωση της αλήθειας και αχαριστία καταγγέλλει ο τον Δήμαρχο Γρηγόρη Σταμούλη ο επικεφαλής του συνδυασμού Ενεργοί Πολίτες Γιάννης Μιχάλαρος.
Χαρακτηριστικά ο κ. Μιχάλαρος ψέγει τον κ. Σταμούλη ότι ένα από τα έργα τα οποία ανακοινώνει ως αποτέλεσμα δικών του προσπαθειών, η νέα παιδική χαρά στη Νέα Πέραμο, δεν είναι παρά έργο της Περιφέρειας Αττικής.
Επί πλέον ενημερώνει ότι η επανεκκίνηση του εν λόγω έργου είναι αποτέλεσμα των πιέσεων τις οποίες άσκησαν οι Ενεργοί Πολίτες της Νέας Περάμου καθώς και της Περιφερειακής Συμβούλου Γιώτας Παππά και του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Βασιλείου στην Περιφερειάρχη Δούρου.

Η ανακοίνωση του Γιάννη Μιχάλαρου:

«Σε ανάρτηση του δημάρχου στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανακοινώνεται ως έργο της διοίκησης η επισκευή της παιδικής χαράς στην Νέα Πέραμο έργο κόστους 162.000 ευρώ. Ο  κ. Σταμούλης για ακόμη μια φορά «ευλογώντας τα γένια του» μιλάει για άλλη μια επιτυχία της διοίκησης του δήμου Μεγάρων!
Ουδέν ψευδέστερον! Δυστυχώς ο κ. Σταμούλης και πάλι δεν έχει το θάρρος να αποδεχθεί πως το έργο της παιδικής χαράς της Νέας Περάμου είναι έργο της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής. Μάλιστα το συγκεκριμένο έργο έχει προγραμματιστεί για να περάσει από το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017. Δυστυχώς για τον κ. Σταμούλη και ευτυχώς για τους συνδημότες μας στη Νέα Πέραμο το έργο αυτό, ολοκληρώνεται έπειτα από τις αέναες προσπάθειες των συντρόφων της Νέας Περάμου και των «Ενεργών Πολιτών», που με συνεχείς οχλήσεις κατάφεραν να το επανεκκινήσουν αφού όπως όλοι θυμούνται το συγκεκριμένο έργο είχε «παραγκωνιστεί» από την προηγούμενη διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής.
Η συνεχής πίεση της περιφερειακής συμβούλου Γιώτας Παππά και του αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Βασιλείου έφεραν το αποτέλεσμα το οποίο όμως δείχνει να μην αποδέχεται ο κ. Σταμούλης ως επιτυχία της Περιφέρειας. Αναρωτιέμαι. Για ποια επιτυχία σας μιλάτε κ. δήμαρχε; Θεωρείται επιτυχία το ότι ο δήμος απλώς απέστειλε τα έγγραφα που χρειάζονταν η Περιφέρεια για την ολοκλήρωση του έργου;

Κύριε Σταμούλη δεν έχετε το θάρρος και την τόλμη να πείτε ούτε ένα ευχαριστώ στην Περιφέρεια και την κυβέρνηση καθώς όλα τα έργα που έχετε κάνει είναι με την συνδρομή της. Γιατί άραγε κύριε δήμαρχε σφετερίζεστε το έργο της Περιφέρειας και της κυβέρνησης; Τι φοβάστε; Φοβάστε μην τυχόν χάσετε την υποστήριξη των φίλων σας της Νέας Δημοκρατίας; Ρίχνετε τελικά γέφυρες παντού, όπως φάνηκε και από τον ορισμό των αντιδημάρχων σας πρόσφατα; Είναι γνωστό πως ξέρετε να υπολογίζετε τα πράγματα. Φαίνεται λοιπόν πως υπολογίζετε σοβαρά και τις εξελίξεις της επόμενης ημέρας γι’ αυτό και κρατάτε αποστάσεις και ισορροπίες. Κρατάτε όπως λέει και ο λαός, «πολλά καρπούζια στις μασχάλες σας». Σίγουρα όμως τόσα πολλά δεν χωρούν και όπως φαίνεται θα σας πέσουν. Προσωπικά θέλω να γνωρίζετε ότι όσο σφετερίζεστε τα έργα άλλων δεν μπορείτε να αποκρύπτετε την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι πως το έργο που αφορά την επισκευή της παιδικής χαράς στη Νέα Πέραμο είναι έργο της Περιφέρειας, έργο της Ρένας Δούρου, έργο όλων των ενεργών πολιτών της Νέας Περάμου, έργο που επανεκκίνησαν ο Γιάννης Βασιλείου και η Γιώτα Παππά. Πάρτε το θάρρος και παραδεχθείτε το.
Ως εν κατακλείδι αποκαλύψτε μας επιτέλους την πολιτική σας ταυτότητα!
Γιάννης Μιχάλαρος
Δημοτικός σύμβουλος
Επικεφαλής «Ενεργών Πολιτών»