Με αφορμή μήνυση του Δημάρχου Γρηγόρη Σταμούλη σε πολίτη, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενεργοί Πολίτες Μεγάρων και Νέας Περάμου» Γιάννης Μιχάλαρος προέβη στην ακόλουθη δήλωσηΔήλωση κ. Γιάννη Μιχάλαρου με αφορμή την μήνυση του δημάρχου σε πολίτη:

«Υπάρχουν συμπολίτες μας που έχουν δώσει πολλούς αγώνες στα κοινά της πόλης μας. Έχουν συμμετοχή σε συλλόγους, προωθώντας ανιδιοτελώς για τα συμφέροντα της πόλης μας. Άλλοι είναι στο προσκήνιο και άλλοι ιδιωτεύουν, έστω και προσωρινά. Ένας καλός φίλος και πατριώτης είναι ο Γιώργος ο Κάρκας ο οποίος έχει μεγάλη συμμετοχή στα κοινά, αφιερώνοντας χρόνο αλλά και χρήμα για τα Μέγαρα μας.
Επειδή λοιπόν ο φίλος Γιώργος έγραψε για τις φωτιές στο Στίκα που πράγματι υπήρχαν, αφού έπνιξαν οι καπνοί τα Μέγαρα, φωτιές που δημιουργήθηκαν από τα αποθεμένα κλαδιά των καλλωπιστικών δένδρων και όχι μόνο, ποινικοποιήθηκε η άποψη του. Προσωπικά δεν θεωρώ σωστό ότι πρέπει να ποινικοποιείται η άποψη του κάθε πολίτη που ανησυχεί για την πόλη του και παρεμβαίνει όταν θεωρεί πως κάτι πάει στραβά. Γι’ αυτό καλώ το δήμαρχο να αποσύρει την μήνυση σε ένδειξη καλής θέλησης για τον αγαπητό συμπολίτη μας. Γιατί ο Γιώργος Κάρκας έγραψε αλήθειες αφού οι καπνοί από το Στίκα ήταν αληθινοί και για αρκετό μεγάλο διάστημα ορατοί σε όλους μας.

Γιάννης Μιχάλαρος
Δημοτικός σύμβουλος
Επικεφαλής Ενεργών Πολιτών»