Τον δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλει κατηγορεί ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Μαρινάκης για απόκρυψη έκθεσης σύμφωνα με την οποία το 4ο Δημοτικό Σχολείο είχε πρόγραμμα στατικότητας και ήταν επικίνδυνο.
Ο κ. Μαρινάκης συνδυάζει το γεγονός με την πρόσφατη απόφαση να μη λειτουργήσει το σχολείο στο φυσικό του χώρο αλλά να μοιραστούν οι μαθητές σε άλλα σχολεία και κατηγορεί τον κ. Σταμούλη ότι έκρυψε την αλήθεια από τους ενδιαφερομένους, δηλαδή μαθητές, οικογένειες και δασκάλους και τα μαθήματα συνεχίζονταν σε επικίνδυνο περιβάλλον για ένα χρόνο.
Επισημαίνει μάλιστα ότι το θέμα ήλθε στην επιφάνεια μετά την ανακίνησή του από το δημοτικό συνδυασμό του κ. Μαρινάκη, Μέγαρα-Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα.

Όπως αναφέρεται, ο κ. Σταμούλης απέκρυψε την έκθεση του μελετητικού γραφείου από τους ενδιαφερομένους και αυτό έγινε με προεκλογική σκοπιμότητα και χάριν του προσωπικού πολιτικού του συμφέροντος.

Οι κατεγγέλλοντες θα εξαντλήσου, όπως δηλώνουν, όλα τα μέσα ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση της απόκρυψης της τεχνικής έκθεσης αυτοψίας και να αποκαλυφθούν οι συνυπαίτιοι που μαζί με το Δήμαρχο απέκρυψαν ένα τόσο σημαντικό έγγραφο και έθεσαν σε κίνδυνο τόσες παιδικές ψυχές.

Εδώ ολόκληρη η καταγγελία