Αξιότιμε κ. Κλεάνθη Βαρελά,
χαίρομαι που συμφωνείτe ότι οι ιχθυοκαλλιέργειες δεν ρυπαίνουν και φέρνουν συνάλλαγμα. Έχουμε και οι δυο, θέλω να πιστεύω, τον ίδιο σκοπό, το καλό της Πόλης και για αυτό το λόγο, η πολιτική πρέπει να βασίζεται στην επιστημονική γνώση και στην αλήθεια με μοναδικό σκοπό να παιδεύει, να βελτιώνει το λαό μας.
Αν η Πόλη μας υποβαθμίστηκε οφείλεται στο γεγονός ότι οι πολιτικάντηδες εξαχρείωσαν το λαό μας. Αυθαίρετα παντού, σε όλο το κάμπο, μα προπάντων η καταστροφή, από τις αυθαιρεσίες, των λόφων Αϊ Δημητρίου και προφήτη Ηλία.
Φαντάσου τι όμορφοι που θα ήταν και προκλητικοί για επίσκεψη οι δυο λόφοι, με διόροφες κατοικίες με στέγη από κεραμίδια και στενά σοκάκια.

Μέχρι και την Πόλη την μετέτρεψαν σε απόπατο επιτρέποντας τη σύνδεση των βόθρων με τους αγωγούς και των ομβρίων, κέρδιζαν τις εκλογές ασελγώντας εναντίον της φύσης, της ιστορίας και του πολιτισμού της Πόλης μας!!
Δηλαδή εμείς φταίμε, οι πολιτικάντηδες των Αθηνών τη δουλειά τους κάνουν.
Οι τοπικοί πολιτικάντηδες έπρεπε να παιδεύουν να φροντίζουν το λαό μας, με την επιστημονική γνώση και την αλήθεια, να δημιουργούν ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
Έκαναν όμως το αντίθετο τον διέφθειραν, έπαιξαν με το μέλλον του, με τη συνοχή του, με μοναδικό σκοπό την επανεκλογή τους. Αποτέλεσμα στη Πόλη μας, το βλέπετε εύκολα, κυριαρχεί η οπτική, η ακουστική και η οσφρητική ρύπανση.

Γιατί να έρθουν οι ξένοι και οι Έλληνες σαν τουρίστες ή μόνιμοι κάτοικοι, σε μια πόλη που κυριαρχεί η ηχορύπανση, το κυκλοφοριακό χάος  η ασχήμια και η ανασφάλεια;

Μετα τιμής Ι.Μιχάλαρος