Για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά τα οποία εφαρμόζονται στην τήρηση της έννομης τάξης – αφενός στον συνοικισμό αφετέρου στην υπόλοιπη πόλη των Μεγάρων – γράφει ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαρέων και επικεφαλής του συνδυασμού Όμορφες Πόλεις Άγγελος Μακρυγιάννης.

Ό Άγγελος λέει αλήθειες που όλοι γνωρίζουμε και που οι δημοτικοί άρχοντες διαχρονικά κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους για να μην τις παραδεχτούν.
Μπορούμε, άραγε, να αρχίσουμε να πυροβολούμε, ο καθένας στη γειτονιά του και να περάσει χωρίς αντίδραση της αστυνομίας;

Διαβάστε στη συνέχεια το εν λόγω άρθρο:

“Έως πότε σαν πολίτες θα ζούμε υπό το «φόβο» άνομων κοινωνικών ομάδων.  Ομάδων που έχει τελικά μόνο δικαιώματα στα επιδόματα, στην βοήθεια και την μέριμνα όλων των υπηρεσιών, στις υπηρεσίες προς τον πολίτη, στην ίδια την Δημοκρατία και το Σύνταγμα και από την άλλη με καμία συμμέτοχη στις βαρύτατες υποχρεώσεις που μας έχουν εδώ και πολλά χρόνια επιβληθεί.  Έως πότε από την μία πλευρά του δρόμου θα επιβάλλεται ο νόμος με όλη την αυστηρότητα που πρέπει και από την άλλη πλευρά να θεωρείται «άβατο» για τις αρχές του τόπου και να παραμένει ένα χάος ανομίας και παραβατικότητας.

Η ώρα έχει περάσει τις 12:00 τα μεσάνυχτα στην ήσυχη πόλη μας και δεύτερη μέρα ακούγονται πυροβολισμοί ακόμη και στα εσωτερικά των σπιτιών μας λες και έχουμε πόλεμο. Τελικά θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας ή θα συνεχίσουμε να λέμε ο ένας κλέφτη και άχρηστο τον άλλο. Επιτέλους αγαπητοί κύριες και κύριοι εκπρώσοποι του δημοτικού μας καταστήματος πρέπει όλοι μας να σοβαρευτούμε. Όλος ο κόσμος μας βαρέθηκε και εάν κοιτάξουμε γύρο μας σας πληροφορώ έχουμε μείνει μόνοι, εκτός από ελάχιστους χειροκροτητές. Και όσοι παρακολουθούν διαδυκτιακά περισότερο γελούν παρά μας ακούν.

Η πόλη μας δεν έμεινε τυχαία τόσο πίσω. Έμεινε γιατί κέρδισε το ΕΓΩ έναντι του ΕΜΕΙΣ.  Δεν πάει άλλο με τα μαστιγώματα και τις οι ύβρεις που τελικά γυρνούν σε εμάς τους ίδιους.  Πρέπει επειγόντως να αλλάξουμε σελίδα, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ !

Ας δούμε το μέλλον με συλλογικότητα και όραμα ξεπερνώντας τα εγωιστικά μας πάθη.

Η επόμενη μέρα είναι κοντά στην πόλη μας και ήρθε η ώρα που μόνο όλοι μαζί θα βάλουμε μπροστά αυτό το ξεχασμένο για δεκαετίες τρένο του σταθμού μας.  Ένα τρένο που έχει πολύ δρόμο να διανύσει για να φτάσει στον επόμενο σταθμό. Αγαπητοί συμπολίτες των Μεγάρων και Νέας Περάμου δεν πρέπει να λείψει κανείς από αυτό το κάλεσμα για την πρόοδο και ευημερία του τόπου μας. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΓΕΙΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα ασφαλές αύριο του Δήμου μας.  Ένα αύριο που θα δώσει ζωντάνια και ανάπτυξη σε όλη την Μεγαρίδα αξιοποιόντας όλα τα διαθέσημα εργαλεία που υπάρχουν στη χώρα μας αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση”.

Σας ευχαριστώ
Άγγελος Παν. Μακρυγιάννης
Επικεφαλής Νέου Δημοτικού Συνδιασμού
Όμορφες Πόλεις.