Βόλτα στην Πάχη έκαναν μέλη του BMW Maniacs Club παρουσιάζοντας τα πολύ όμορφα αυτοκίνητά τους. Βολτάρισαν νωχελικά στην παραλιακή οδό και κατέληξαν στο δημοτικό πάρκινγκ όπου στάθμευσαν και κατέβηκαν να τα πουν και να πάρουν το πρωινό κυριακάτικο καφέ τους. Η εντυπωσιακή επίσκεψη έγινε την Κυριακή 15 Απριλίου και ήταν μια από τις συχνές αποδράσεις των μελών του Club όπου συνδυάζουν τον περίπατο με κοινωνικές συναντήσεις οι οποίες έχουν ως κοινό θέμα την πολύ δημοφιλή μάρκα αυτοκινήτων BMW.

Στο δημοτικό χώρο στάθμευσης υποδεχόταν τα μέλη του BMWMC ο πρόεδρος της Λέσχης  Παναγιώτης Κάμφωνας ο οποίος ήταν και η ψυχή της συνάντησης. Ακολούθησαν συναντήσεις μεταξύ των μελών με δημοφιλές θέμα συζήτησης τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα. Αργότερα κατέληξαν σε παραλιακά καταστήματα αναψυχής όπου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την όμορφη θέα και τον ευχάριστο ανοιξιάτικο καιρό.

Η Πάχη βρίσκεται κοντά στην πρωτεύουσα και αποτελεί έναν εύκολα προσβάσιμο προορισμό αναψυχής. Γι’ αυτό αποτελεί συχνό σημείο συνάντησης φίλων μηχανοκίνητου αθλητισμου όπως αυτοκίνητα αντίκες, δίκυκλα, τζετ σκι και άλλα παρόμοια.