Για ρουσφετολογικές προσλήψεις στον Δήμο Μεγαρέων κάνει λόγο ο Γιώργος Μπερδελής, επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Τώρα» και μάλιστα με προτεραιότητα στ «δικά τους παιδιά» κατηγορεί τον Δήμαρχο Γρηγόρη Σταμούλη.

Ο κ. Μπερδελής καταγγέλλει ότι ο Δήμαρχος προβαίνει στη δοκιμασμένη συνταγή δημάρχων οι οποίοι βλέπουν να καταποντίζονται εξ αιτίας του αδιεξόδου στο οποίο έχουν οδηγηθεί από την πολιτική με την οποία επέλεξαν να διοικήσουν.

Ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης επισημαίνει ότι ο κ. Σταμούλης πριν την εκλογή του ως δημάρχου μιλούσε για διοίκηση με αξιοκρατία ενώ είχε προτείνει διαπαραταξιακή επιτροπή για τις προσλήψεις.
Με την πολιτική του αναιρεί τον εαυτό του και τρέχει να καλύψει την διοικητική του αποτυχία με δεκάδες προσλήψεις.

«Οι προσλήψεις τις οποίες κάνει προεκλογικά έχουν διάρκεια έξι μηνών και γίνονται να καλύψουν εκλογικές ανάγκες του δημάρχου και όχι τις δημοτικές Υπηρεσίες για τα ζητήματα τα οποία έχουν προκύψει μετά τις φυσικές καταστροφές που έπληξαν την περιοχή μας» προσθέτει ο κ. Μπερδελής.
Ο κ. Σταμούλης έχει καταργήσει την αξιοκρατία, σύμφωνα με την ανακοίνωση, αφού σπεύδει να προσλάβει πολιτικούς φίλους του και δικά τους παιδιά.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση του συνδυασμού «Τώρα»