Την παρέμβαση της Διοίκησης του Δήμου Μεγαρέων ζητά ο συνδυασμός «Τώρα» του Γιώργου Μπερδελή στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μεγάρων.
Όπως καταγγέλλει ο κ. Μπερδελής, σε επίσκεψή του στον εν λόγω χώρο αντιμετώπισε μια απαράδεκτη κατάσταση όπου τα πάντα έχουν αφεθεί στη μοίρα τους.

Διαπίστωσε την ύπαρξη ανοικτών τάφων, χωρίς περιτοίχιση, περιβαλλόμενους από σκουπίδια γεγονότα τα οποία δηλώνουν έλλειψη σεβασμού στον ιερό αυτό χώρο.

Η ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, περιέχει τα εξής:

«Ο συνδυασμός «Τώρα» είναι μια δημοτική παράταξη που συστάθηκε για να αφουγκράζεται τις αγωνίες και τους προβληματισμούς των δημοτών.
Μια δημοτική παράταξη που εκ του θεσμικού της ρόλου μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όχι μόνο ελέγχει την διοίκηση, αλλά προωθεί και απαιτεί την επίλυση των μεγάλων ή μικρών προβλημάτων της καθημερινότητας που προκύπτουν στον Δήμο Μεγαρέων.

Αφουγκραζόμενοι τις καταγγελίες των πολιτών για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στον Ιερό χώρο του Δημοτικού Κοιμητηρίου Μεγάρων, καλούμε την διοίκηση του Δήμου να παρέμβει άμεσα και να αποκαταστήσει τα προβλήματα και εν τέλει την γενικότερη εικόνα στο Κοιμητήριο».