Βελτιωμένος εμφανίστηκε ο Αθηναϊκός σε σχέση με το φιλικό που έδωσε την Κυριακή με τον Άγιο Ιερόθεο αφού επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης (28/8) στο δημοτικό στάδιο Βύρωνα του ΑΟ Μίμας – Μικρασιατική Μεγάρων με 4-0.

Οι παίκτες του Γιώργου Παρασκευαΐδη βρίσκουν σιγά-σιγά τα πατήματά τους και μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων θα είναι πανέτοιμοι.
Από την άλλη πλευρά το συγκρότημα της Δυτικής Αττικής του Χάρη Κουστέρη παρουσίασε ένα καλογυμνασμένο συγκρότημα και παρά την ήττα στάθηκε καλά. Πάντως θα είναι σκληρό καρύδι φέτος στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΔΑ.
Τα τέρματα για τους λόρδους σημείωσαν οι: Βελής 40′ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Ο Λημνιός στο 43′ με πλασέ. Ο Σκούμας 63′ και Ρούσσος 82′.
Δοκάρι είχε ο Σκούμας 74′. Ο ίδιος παίκτης έχασε ευκαρίες στο 15′ σούταρε και απέκρουσε ο Μάππας, 60΄ σε κενή εστία πλάσαρε άουτ. Ενώ ευκαιρίες έχασε και ο Λημνιός 17′ και 30′ που τα σούτ αποκρούστηακν από τον πορτιέρο της ομάδος του Μίμα.

Διαιτήτευσε ο Αλάμπεης. Βοηθοί: Μητροφάνης-Ανδρέου (Αθήνας).
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (προπονητής Γιώργος Παρασκευαΐδης): Μανωλικίδης, Βασιλείου, Βέλης, Οικονόμου, Υποδοκιμή, Σκούμας, Ερέκι, Λημνιός, Χοτζάι, Μαρίνης, Φυσαράκης.
Αγωνίστηκαν και οι: Ορέγκα, Ξεριζώτης, Θανόπουλος, Κακαβάς, Μαυροδήμας, Ρούσσος. Δεν αγωνίστηκε ο Σισέ που ήταν άρρωστος (ίωση).
ΑΟ ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ (προπονητής Χάρης Κουστέρης): Μάππας, Λίγδας, Γκουτσούλας, Βοϊδήλας, Μανώλης, Κοσμάς, Χαμπιλάι, Δρυμούσης, Ζουμπουρλής, Φουρνάρης, Σταφάι.
Αγωνίστηκαν και οι: Μπαγδάτογλου, Καλαϊτζής, Τσούτσης, Ταφάνι, Δέσκος, Φεϊζουλάι, Κήτας, Τσολιάκος.
Την Κυριακή ο Αθηναϊκός θα υποδεχτεί στο γήπεδο Εργάνης στις 18:00 την Δραπετσώνα ενώ ο Μίμας αντιμετωπίζει τον Αίαντα στη Σαλαμίνα.

Ρεπορτάζ – Φωτό: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ