Εντυπωσίασε τους φίλους του ο Αθλητικός Όμιλος Πολεμικών Τεχνών Σκίρων Νέας Περάμου στην 6η ετήσια επίδειξη η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 στο κλειστό Γιώργος Τσαλδάρης.
Στην επίδειξη πήραν μέρος αθλητές του Σκίρωνα καθώς και αθλητές του συλλόγου Τιτάνες υπό την καθοδήγηση του επικεφαλής Γιάννη Μπάλα, δασκάλου πολεμικών τεχνών.
Οι αθλητές και αθλήτριες του Σκίρωνα έκαναν επιδείξεις σε διάφορα είδη πολεμικών τεχνών με αυτοσυγκέντρωση και πειθαρχία δείχνοντας το υψηλό επίπεδο στο οποίο έχουν φθάσει υπό τις οδηγίες της εκπαιδεύτριάς τους Κατερίνας Μπαμπαλού.
Το κυρίως άθλημα το οποίο καλλιεργείται στον Σκίρωνα είναι το αϊκί τζουτζούτσου ένα ανερχόμενο άθλημα στην Ελλάδα το οποίο αξιολογείται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και όπως στα άλλα παραδοσιακά αθλήματα δίδει σε νέους βαθμούς για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι φιλοξενούμενοι αθλητές του συλλόγου Τιτάνες, στις τάξεις του οποίου υπάρχουν αθλητές και αθλήτριες διεθνούς επιπέδου, έκαναν επιδείξεις με έμφαση στην αυτοάμυνα.
Η Κατερίνα Μπαμπαλού εντυπωσίασε με την επίδειξη που έκανε με το σπαθί κατάνα καθώς παρουσίασε με απλές κινήσεις ακριβείας κινήσεις υψηλό επίπεδο ισορροπίας και αυτοελέγχου.

Η δασκάλα και προπονήτρια του Σκίρωνα είναι ενεργό μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών εδώ και αρκετά χρόνια και έχει λάβει μέρος σε μεγάλο αριθμό σεμιναρίων τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό.