Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας από τον Όμιλο Φίλων Αθλητισμού και Φυσικής Ανάπτυξης Μεγάρων, ΟΦΑΦΑ, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 στο κλειστό Αλέκος Σάλτας.
Για μία ακόμα φορά οι φίλοι και οι οικείοι των αθλητών κατέκλυσαν το γυμναστήριο όπου μετά από τις ευχές οι οποίες εκφράστηκαν για το νέο έτος, ακολούθησε έν φαντασμαγορικό θέαμα από τις αθλήτριες και τους αθλητές των τμημάτων ρυθμικής γυμναστικής, ταεκβοντό και κραβ μαγκά.
Εκτός από τις εκατοντάδες των φίλων οι οποίοι προσήλθαν, παράγοντες της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης καθώς και διάσημοι του αθλητισμού παρευρέθηκαν και εξέφρασαν το θαυμασμό τους για το έργο το οποίο επιτελείται στον Όμιλο του Κλεάνθη Βαρελά, όπως έχει καταχωρηθεί στις συνειδήσεις του κόσμου ο ΟΦΑΦΑ.

Επίσης δόθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε παράγοντες του αθλητισμού και σε αθλήτριες και αθλητές οι οποίοι κατέκτησαν υψηλές θέσεις σε εθνικό επίπεδο κατά την προηγούμενη χρονιά.
Οι τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν ως εξής:
Εύα Χριστοδούλου, Ολυμπιονίκης -τρίτη θέση- ανσάμπλ, Ολυμπιακοί Αγώνες Σίδνεϊ.
Όλγα Πηλιάκη, πρωταθλήτρια ρυθμικής αγωνιστικής γυμναστικής, μέλος της εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου.
Γιώργος Βαϊόπουλος, Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής
Συμεών Σκουτέρης, Πρόερος του ΑΠΕ Γιτάνη, Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής του Cosmogym.

Βραβεύτηκε η ομάδα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής του ΟΦΑΦΑ για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
Βραβεύτηκαν αθλητές ταεκβοντό του συλλόγου οι οποίοι έλαβαν τίτλους νταν.

Ένας από τους διακεκριμένους παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο κ. Δημήτρης Τσεγκέλης, στέλεχος του αγωνίσματος της γυμναστικής. Είναι πρόεδρος του Νηρέα Νέας Περάμου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και κατέχει το αξίωμα του Εφόρου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και έγινε ειδική αναφορά στη Μαγδαληνή Τσιώρη πανελλήνια πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής του Νηρέα Νέας Περάμου