Κρίσιμη εβδομάδα για τη Νεανική Εστία Μεγαρίδος η οποία ξεκινά την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου και καταλήγει την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου.
Οι Μεγαρείς έχουν να δώσουν τρία κρίσιμα παιχνίδια ένα από τα οποία είναι το εξ αναβολής με τη βασική διεκδικήτρια του φετινού τίτλου Ευρυάλη.

Την Δευτέρα, 9η αγωνιστική, 27 Νοεμβρίου είναι το πρώτο κρίσιμο ματς με τον πάντα επικίνδυνο Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη ο οποίος στο παρελθόν έχει κόψει βαθμούς από τους Μεγαρείς.
Στην έδρα του είναι θανατηφόρος με ισχυρό παράγοντα τώρα τον νέο προπονητή της. Στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές που κουτσάρει τον Μίλωνα ο Δημήτρης Αποσκήτης η ομάδα παραμένει αήττητη. Στις 18:30, αφετηρία η πλατεία Εθνικής Αντίστασης, η ΝΕΜ βάζει πούλμαν για τους οπαδούς που θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα στο εκτός έδρας ματς.

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου υποδέχεται την Ευρυάλη Γλυφάδας στο κλειστό Αλέκος Σάλτας, ώρα 20.00 στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής ο οποίος αναβλήθηκε λόγω της καταστροφικής πλημμύρας η οποία έπληξε τη Δυτική Αττική.

Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου έχει και πάλι εντός έδρας αγώνα με τον Πειραϊκό Σύνδεσμο ο οποίος κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος είναι.

Με έναν αγώνα λιγότερο η ΝΕΜ εξακολουθεί να φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς και την Ευρυάλη να ακολουθεί με έναν βαθμό λιγότερο.

Κατά τα λοιπά οι κυανόλευκοι του Γιώργου Μάνταλου συνεχίζουν δυνατά την προσπάθεια την οποία ξεκίνησαν στο φετινό πρωτάθλημα και αντιμετωπίζουν κάθε αγωνιστική ως ντέρμπι και το ίδιο ισχύει και για τα εν λόγω ματς.

Ιδιαίτερα την Πέμπτη στον εξ αναβολής αγώνα οι Μεγαρείς περιμένουν τους φίλους τους να κατακλύσουν το Αλέκος Σάλτας και να αποτελέσουν τον 13ο παίκτη.