Όπως μας ενημερώνει η Θωμαή Λιώτα, ενεργό μέλος της Κοινότητας Νέας Περάμου με πολλαπλές πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις στα τοπικά κοινά, πραγματοποιήθηκε δράση εθελοντικού καθαρισμού στην παραλία της Νέας Περάμου.
Επίσης εξήγγειλε νέα πρωτοβουλία για παρόμοια δράση, σύντομα, στο Ακρογιάλι.
Θωμαή Λιώτα: “Εθελοντισμός για μένα δεν είναι υποχρέωση. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες καθαριότητας είναι μέριμνα της κάθε διοίκησης, της κάθε περιφέρειας, της κάθε κυβέρνησης. Υποχρέωση όμως του πολίτη είναι να διατηρεί το περιβάλλον καθαρό, να πετάει τα σκουπίδια στους κάδους και να γίνει προστάτης και υπερασπιστής του περιβάλλοντος που είτε ζει σε αυτό, είτε το επισκέπτεται.
Πρωί – πρωί σήμερα η Έφη, η Μαρία, η Θωμαή, ο Δήμος, ο Κώστας, ο Νέστορας, η Δήμητρα και δύο μικρες κυρίες οπλιστηκαν με υπομονή και θέληση και κατάφεραν, όσο μπορούσαν, να καθαρίσουν μεγάλο κομμάτι της παραλίας μας, καθώς και την μικρή παιδική χαρά. Μπορεί να ήμασταν λίγοι, όμως κάθε αρχή και δυσκολη. Οι λίγοι θα φέρουν τους πολλούς στον ίδιο δρόμο, με την ίδια κατεύθυνση. Επόμενη οργανωμένη δραστηριότητα εθελοντών Νέας Περάμου θα είναι ο καθαρισμός στο Ακρογιάλι. Θα ακολουθήσουν ενημερώσεις. Καλό υπόλοιπο Κυριακής σε όλους!”