Με ευρεία νίκη, την πρώτη του φέτος, 5-1 (ημίχρονο 1-1) επιβλήθηκε ο Μεγαρικός του ΑΓΣ Νέας Περάμου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α κατηγορίας ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Και οι δύο ομάδες παρουσίασαν διαφορετικά πρόσωπα στα δύο ημίχρονα με τη Νέα Πέραμο να προηγείται στο 21′ με 0-1 και εν τω μεταξύ να έχει χάσει μια ευκαιρία στο 11′ να προηγηθεί στο σκορ.
Ως το 33 όταν ο Καλέμι αντικατέστησε τον τραυματισθέντα Άλκο, η Νέα Πέραμος ήταν πιο κινητική και να βγαίνει μπροστά συχνά.
Ο Καλέμι ενίσχυσε την αριστερή πλευρά της επίθεσης και δημιούργησε ουσιαστικά την πρώτη ευκαιρία στο 40′ όταν κοντινό σουτ του απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Κεχαγιάς.
Το ίδιο καταλυτική στην επίθεση ήταν και η είσοδος του μεσοεπιθετικού Γκελάι στη θέση του μπακ Λαζαρίδη.
Στο 43′ ο Μεγαρικός είχε ακόμα μια ευκαιρία όταν σε επέλασή του ο Παντελίδης σουτάρει επάνω στον Κεχαγιά ο οποίος διώχνει με τα πόδια

Τα γκολ:
21′ 0-1 Απευθείας φάουλ ο Δράγασης με τον τερματοφύλακα χαμηλό να πηδάει πιο ψηλά απ’ όλους αλλά ουσιαστικά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του.
45′ 1-1 ο Καραγιάννης με κοντινό σουτ πλασέ. Είχε προηγηθεί ο Παντελίδης με μπάσιμο στην περιοχή και είχε τραβήξει τρεις αμυντικούς επάνω του.
54′ 2-1 και πάλι ο Καραγιάννης με αριστερό δυνατό σουτ από πλάγια θέση
65′ 3-1 ο Καραγιάννης θα μπορούσε να είχε πετύχει το γκολ αλλά προτίμησε να σερβίρει “πάρε βάλε” στον Καλέμι
78′ 4-1 το τρίτο προσωπικό γκολ του Καραγιάννη με δυνατό συρτό σουτ
94′ 5-1 κόρνερ του Γκελάι στην καρδιά της άμυνας της Νέας Περάμου, πιο ψηλά ο Πουλάκος σπρώχνει τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα

Διαιτήτευσε ο Αριστείδης Αλιάγας.
Βοηθοί: Κ. Φαρμάκης, Χ.Πλάκας
Παρατηρητής αγώνα: Τάσος Δρομούσης.
Ιατρός αγώνα: Ανθή Βαρνακιώτη.
ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ (προπονητής Γιώργος Χατζής): Χαμηλός, Λαζαρίδης (46′ Γκελάι), Χριστοδουλίδης, Χιώτης, Πατσιονίδης Κ, Πέππας, Παντελίδης, Καραγιάννης (83′ Δέσκος), Σερταρίδης (81’Πουλάκος), Μανώλης, Άλκος (33′ λ.τρ. Καλέμι).
Αναπληρωματικοί: Χατζής, Ανδρέου, Χατζηάδης .
ΑΓΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ (προπονητής Σταύρος Φωτίου): Κεχαγιάς, Μυρτάι Ε, Μιχαήλης, Πατσιονίδης Β (64′ Πνευματικάκης), Αναστασίου Ι, Αναστασίου Μ, Καραγιάννης, Σεβαστής, Ροκού, Ζουμπλιός, Δράγαζης (81′ Ελάνογλου).
Αναπληρωματικοι: Μυρτάι Χ, Τράικος, Τσάκα, Γεωργιάδης, Φωτίου.

Δηλώσεις του προποντή Γιώργου Χατζή μετά τη λήξη του αγώνα