Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του ΔΣ, συγχαίρουν την προσπάθεια και παρουσία των τμημάτων προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-14 και Κ-12 στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Ε.Π.Ο.

Η Κ-12 κερδίζοντας με σκορ 2-1 την αντίστοιχη της ΕΠΣ Κορινθίας κατάφερε να προκριθεί στους 16 ως δεύτερη του 6ου Ομίλου, υπερτερώντας των διαχρονικά  ισχυρών ομάδων της Αθήνας και του Πειραιά.

Αντίθετα η Κ-14 αν και προηγήθηκε για ακόμη έναν αγώνα δεν τα κατάφερε, χάνοντας από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Κορινθίας με σκορ 1-3. Παρόλα αυτά, η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα ήταν αξιοσημείωτη, παρουσιάζοντας μια πολύ καλή εικόνα και στοιχεία περαιτέρω βελτίωσης.

Να επισημανθεί ότι, για 2η συνεχή χρονιά ομάδα της Ένωσής μας προκρίνεται στην φάση των 16, αποδεικνύοντας πως η προσήλωση στην εκπαίδευση, η υπομονή και ο σχεδιασμός σε συνδυασμό δε, με την αναβάθμιση των πρωταθλημάτων υποδομής τα τελευταία χρόνια αποφέρει τους ανάλογους καρπούς.

Μέγιστη η συβλολή του τεχνικού επιτελείου και στην φετινή πορεία των ομάδων μας που αποτελείτε από τους κ.κ. Απόστολο Λινάρδο Προπονητή των Τμημάτων, Δημήτριο Δούκα Γυμναστή και Βασίλειο Γερόλυμο Προπονητή Τερματοφυλάκων. Επιπλέον, θα πρέπει να σημειωθεί η αμέριστη βοήθεια του Προπονητή κ. Ζαχαρία Ιωάννου για τον χρόνο που συνεργάστηκε μαζί μας.

Εδώ θα πρέπει να τονιστεί η καίρια συμμετοχή των μελών της επιτροπής Υποδομών – Μικτών όπου με την πολυδιάστατη εμπειρία τους, στο χώρο αλλά και την υλικοτεχνική υποστήριξη όπου απαιτήθηκε, προσέφεραν τα μέγιστα στην φετινή πορεία, οι οποίες  απαρτίζονται από τους κάτωθι κ.κ Κωνσταντίνο Κουράτο, Εμμανουήλ Κάμπαξη, Παναγιώτα Σακκά, Χρήστο Σοφιανίδη (μέλη του Δ.Σ.), καθώς επίσης τους κ.κ. Τσεβρενίδη Αργύριο και Μέγα Καραμπίνη.

Ευχαριστούμε το Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. του Δήμου Ελευσίνας για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων «Γ. Ρουμελιώτης» για την διεξαγωγή των αγώνων.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον ΜΕΓΑ Χορηγό των Ομάδων Προεπιλογής της Ε.Π.Σ.Δ.Α  «CAPELLI  SPORT GREECE»  εταιρεία Αθλητικών ειδών, για την  δωρεάν παραχώρηση  του απαιτούμενου συνόλου ένδυσης αυτών.

Κλείνοντας ευχόμαστε Καλή Επιτυχία για την συνέχεια στην ομάδα της Κ-12 και ότι καλύτερο σε όλους τους αθλητές των τμημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.