Η ΝΕΜ με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη λαμπρή πορεία της ομάδας της, κατηγορία Παίδων, στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας ΕΣΚΑΝΑ

ΝΕΜ-ΤΕΡΨΙΘΕΑ 46-41

Ακόμα μια νίκη για τους παίδες μας απέναντι στην αξιόλογη ομάδα της Τερψιθέας. Στο 1ο ημίχρονο στηριζόμενοι στη δυναμική μας άμυνα προηγούμασταν διαρκώς και παρά τα επιθετικά λάθη πήγαμε στ’ αποδυτήρια βρισκόμενοι μπροστά στο σκορ, με 23-20. Το 2ο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο και παρά την κακή συγκέντρωση στην επίθεση η πολύ καλή άμυνα μας έδωσε τη νίκη με σκορ 46-41.
Με αυτήν την επιτυχία, το παιδικό τμήμα του οργανισμού μας κατάφερε να διατηρηθεί στην κορυφή του ομίλου του στη 2η Κατηγορία Παίδων της ΕΣΚΑΝΑ και σιγά-σιγά το όνειρο για άνοδο στην 1η κατηγορία αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά μετά από 16 ολόκληρα χρόνια και τη φουρνιά των παιδιών του 1990, με επικεφαλής τον σημερινό coach του αντρικού, τον coach Μάνταλο.
Η μεθοδική δουλειά που γίνεται στο NEM SCHOOL τα τελευταία χρόνια από όλους τους δασκάλους, η δίψα για εκμάθηση του αντικειμένου του μπάσκετ και για διάκριση, η υποστήριξη που έχουν οι αθλητές μας από τις οικογένειές τους, η συνεργασία των δασκάλων με την οικογένεια και τους μαθητές, το καλό κλίμα και το συναισθηματικό δέσιμο που υπάρχει μεταξύ των παιδιών, μας καθιστούν εξαιρετικά υπερήφανους, αισιόδοξους αλλά και υπεύθυνους ότι οι μαθητές μας θα κάνουν τη «φλόγỨμας να λάμπει συνεχώς και πολύ έντονα όχι μόνο μέσα στην πόλη, που εδώ και καιρό ο κόσμος μας εμπιστεύεται ολοκληρωτικά αλλά κι εκτός της πόλης καθιστώντας μας σημαντικό πόλο μάθησης και διαπαιδαγώγησης αθλητών και χαρακτήρων.
Οι δάσκαλοι και οι μαθητές του NEM BASKET SCHOOL, βαδίζοντας ακριβώς πάνω στα χνάρια του μοναδικού αθλητικού τμήματος-πρεσβευτή του Δήμου μας σε πανελλήνια εμβέλεια, του ανδρικού μας τμήματος δείχνουν ότι εάν ο τρόπος εκμάθησης είναι γόνιμος τότε το «μήλο πέφτει κάτω απ’ τη μηλιά…»!
Members of NEM BASKET  SCHOOL keep on working hard to make the 🔥 burn brighter…!!

ΕΦΗΒΙΚΟ

ΝΕΜ – ΠΟΡΦΥΡΑΣ 54-50

1η νίκη για τους εφήβους της «φλόγας»¨μας απέναντι στους αντίστοιχους του Πορφύρα. Το παιχνίδι ξεκίνησε νευρικά για την ομάδα μας με αρκετά άστοχα σουτ και λάθος επιλογές στην επίθεση. Η εξέλιξη του 1ου ημιχρόνου ήταν αμφίρροπη με τις αλλαγές στο σκορ να είναι συνεχείς. Στο τέλος όμως, καταφέραμε να προηγηθούμε με 30-23. Στο 2ο ημίχρονο οι έφηβοί μας εμφανίστηκαν πολύ χαλαροί και στα 2 μισά του γηπέδου και δεχόμενοι ένα σερί 10-21 έφτασαν να χάνουν 40-44, περίπου 4’ πριν τη λήξη του αγώνα. Στο σημείο αυτό, η «φλόγα»  μας άρχισε να … λάμπει και πάλι και με καλή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση έφτασε σε ένα επιμέρους σερί 14-6 χάρη στο οποίο οι έφηβοί μας έφτασαν στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα με 54-50. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον coach Μπούρη γι’ αυτήν την πολύ σημαντική νίκη.
Make the 🔥 burn brighter..!!